Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-31-2012, 11:49
Akademia Zebra
Junior Member

Po¶lizg

W po¶lizg potrafi wpa¶æ ka¿dy... ale czy wszyscy znacie techniki jak z niego wyj¶æ?

W weekend 17-18 listopada na Okêciu w Forcie Zbar¿ organizujemy kilka szkoleñ na P³ycie Po¶lizgowej.

Specjalnie na ten czas zrobili¶my ¶wietne zni¿ki, a to dlatego, ¿e Piotr Wojtasik bêdzie je prowadzi³.

Je¶li jeste¶cie zainteresowani t± ofert±, b±d¼ przej¶ciem mini-szkolenia z hamowania za 50z³- zapraszam kierowaæ zapytania na mail: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdrawiam Was serdecznie kierowcy!:)
Alicja

« | »

na Forum Kierowców
thread
PoÅ›lizg na prostej drodze - J.F wrote: > U¿ytkownik "Marek Dyjor" napisa³ w wiadomo¶ci > J.F wrote: >>>> dok³adnie popierdalanie w takich warunkach mo¿e sie skoñczyæ... Forum samochodowe
Taki tam poÅ›lizg - Hello Myjk, Tuesday, July 26, 2011, 10:49:45 PM, you wrote: >> No to daj linka - niech siê te¿ po¶miejê. >> Bo ja stary jestem > Pewnie... Forum samochodowe
Ma³y po¶lizg. - Po przejchaniu blisko 500 tys. km bez ¿adnej kolizji przyszed³ czas i na mnie:... Forum samochodowe
Wpadniêcie w po¶lizg a mandat - Czy za wpadniêcie w po¶lizg Policja mo¿e na³o¿yæ mandat karny? Zak³adam sytuacjê, gdzie kieruj±cy wpad³ w po¶lizg a potem z niego... Forum samochodowe
Jak sprawdziæ czy sprzêg³o ma po¶lizg? - Jak w temacie. Czyta³em ró¿ne sposoby, ale chcia³bym dowiedzieæ siê od was. Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks