Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-13-2008, 19:39
radxcell
Go¶æ

gwarancja na blache a serwisowanie w ASO

hej,

czy ktos z Was orientuje sie, jak wyglada sprawa gwarancji
producenta na samochod (blacha, korozja) vs serwisowanie w ASO?

pamietam ze byl temat dotyczacy tego zagadnienia, ale nie moge
skojarzyc czy chodzilo o serwisowanie w ASO czy o zakladanie nie
oryginalnych czesci w ASO

pozd(r)dx
--
___ ___ __ _ _
| _ \__ _ __| \ \/ /__ ___| | | gg#: 157002
| / _` / _` |> </ _/ -_) | | (spamboks na o2peel)
|_|_\__,_\__,_/_/\_\__\___|_|_| [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Serwisowanie auta. - J.F. pisze: > I to ma byc zaleta ? Moja sierra widziala mechanika dwa razy przez 8 > lat. Fakt ze troche przy niej grzebalem sam. No ja... Forum samochodowe
czy audi ma blache ocynk - Witam.Czy audi a4 b5 rocznik 95 maj± blache ocynkowan±?Jedni mówi±ze maj± ,drudzy ze nie maj±.Jaka jest prawda Forum samochodowe
serwisowanie klimy - tak sie zastanawiam na czym dokladnie powinno polegac serwisowanie klimy (jakie czynnosci powinny zostac wykonane i jaka usluge zamowic) do autka... Forum samochodowe
Serwisowanie klimatyzacji - Witam, Na czym polega czyszczenie klimatyzacji? Widze rozne oferty ozonowego, tlenowego, ultradzwiekowego, etc. oczyszczania klimatyzacji.... Forum samochodowe
Jak rozpetalem wojne o blache ... i ja wygralem - Witam, Za gorami, za lasami, po stu latach hibernacji ..... udalo mi sie dzisiaj w koncu zarejestrowac nieszczesne DRZ 400 SM, ktore kupilem 2... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks