Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-09-2011, 13:44
X-Man
Go¶æ

Re: regeneracja turbin - macie rozeznanie?

"Bartek" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote in message
news:jbq6a7$5t0$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].atman.pl...
> witam,
> zadzwoni³ do mnie kolega z pytaniem czy wiem, g gdzie zadzwoniæ i czy co¶
> polecê - regeneracjê turbin z wywa¿eniem.
> mo¿e kto¶ zwas kiedy¶ bada³ temat?
> jakiej firmie warto zaufaæ?

transturbo z Mielca firma polecana na forum Golfa, sam korzysta³em co prawda
dopiero jakie¶ 2kkm przejecha³em na niej ale zastrze¿eñ nie mam, go¶c konkretny,
odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania kontakt dobry jak na razie moge równie¿
poleciæ. Aha ja da³em 1000z³ za regenerowan± turbinê do 1.9tdi ALH z tym ze przy
zwrocie starej 500z³ zwracaj±.

Pzdr
Piotrek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Regeneracja maglownicy, czy nowa? JeÅ›li regeneracja - gdzie? - On Fri, 20 May 2011 10:18:05 -0700 (PDT), tadek <tadeklodz@poczta.onet.pl> wrote: >ja w Volvo 940 pochytrzy³em i zamiast kupiæ now±... Forum samochodowe
akumulator do diesla - macie rozeznanie co warto kupiæ? - Ten nowy aku napêdza³ nowy rozrusznik, now± pompê, nowy silnik, ... ----- | Tym, ¿e to nie by³y te same akumulatory? Forum samochodowe
problem z turbin± octavia I 2006 AXR - witam pojawi³ sie problem z turbin± przebieg 100.000 silnik 1.9TDI AXR na trasach turbinka sie potrafi wy³±czyæ i auto mu³ :/ czasami... Forum samochodowe
Jak je¼dziæ z benzynow± turbin± ? - Mozecie doradziæ ? z tego co wiem na razie to po szybkiej jezdzie trzeba chwilkê postaæ na wolnich obrotach zeby turbina siê wych³odzi³a. ... Forum samochodowe
co wy macie z g³owami w tym EBE ?? - to jakie¶ chore miasto. wraca³em dzisiaj DK8 od samej Kudowy do Wawy. przez pierwsze 300km luzik, kulturka, spokój. do momentu a¿ min±³em... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks