Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-22-2011, 14:36
jerzu
Go¶æ

Re: ViaToll - moze ktos cos wiecej wytlumaczyc

On Sun, 22 May 2011 12:21:32 +0200, J.F.
<[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> wrote:

>A tak swoja droga - te odcinki administrowane przez gdake to ktore ?

A2 - odcinek Konin - Stryków i docelowo Warszawa. A4 na odcinku
So¶nica - Bielany Wroc³awskie.

>Nalezy sie spodziewac szybkiego wybudowania bramek z ludzmi, czy przez
>pare lat jeszcze sobie odpusza, a potem beda juz tylko elektroniczne ?

Na A2 bramki s± ju¿ praktycznie gotowe. Na A4 nie mam pojêcia, dawno
tamtêdy nie jecha³em.

--
Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] GG:129280
Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200

« | »

na Forum Kierowców
thread
Moze ktos mi to skatalogowac? Etka Seat - W dniu 2011-02-21 19:40, Kris pisze: >> W katalogach jak widaæ ró¿ne dziwne rzeczy mo¿na znale¼æ i dlatego >> najlepiej zacz±æ od... Forum samochodowe
To BMW - ktos wie wiecej? - Dnia Tue, 23 Nov 2010 20:29:12 +0100, V-Tec napisa³(a): >> Do pakiet tuningnowy z Lidla, pióra wycieraczek MotGum i wiadro szpachli. > > ja z... Forum samochodowe
Dziwne zachowanie elektroniki, moze ktos zna - BMW E39 - jako dodatkowe "atrakcje" dzis doszlo brak wyswietlania nic na OBC (+ brak diody z telefonem, sam telefon swieci), brak sygnalizacji akustycznej... Forum samochodowe
LC4 640 z Torunia - moze ktos mi go kuknie.. - witam moze ktos jest z Torunia i mogl by obejzec mo tego kacika http:// moto.allegro.pl/item406411792_ktm_lc4_2000r_torun.html ja tam mam 300 km... Forum motocyklistów
moze cos ktos poradzi [cross] - Biedze sie z budowa auta. W zasadzie wszystko jest ok, ale problemy sprawia przeniesienie ruchu dzwigni zmiany biegow (automat). Zbudowalem... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks