Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-25-2011, 16:04
Krzysiek Kielczewski
Go¶æ

Ceny robocizny

Hej!

W³a¶nie odebra³em samochód od mechanika: wymieniony przedni wahacz,
wymienione wszystkie klocki, wymieniony jeden przewód hamulcowy,
oczyszczony (dok³adnie z rozbieraniem) jeden zacisk. Zgadnijcie ile mnie
mechanik skasowa³.

Pzdr,
Krzysiek Kie³czewski

PS: samochód to volvo 850 kombi.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ceny LPG - U¿ytkownik "Shrek" <lskorupka@wirtualna> napisa³ w wiadomo¶ci news:4d024b31$1@news.home.net.pl... >W dniu 2010-12-10 08:30, GR pisze: > >> w... Forum samochodowe
Wymiana rozrz±du. Jaki koszt robocizny? [Opel, £ód¼] - Witam, Jak w temacie. Najbardziej interesuje mnie £ód¼, pacjent to Opel Zafira 1.8, ale chêtnie porównam z innymi miastami. A mo¿e kto¶ zna... Forum samochodowe
aktualizujcie ceny paliw które znacie - fajna baza :) i olewac te stacje gdzie drogo, a obniza ceny!!! :) - Witam, aktualizujcie ceny paliw które znacie. Znalazlem w necie fajna baze :) i olewac te stacje gdzie drogo, to obniza ceny jak klientow mniej... Forum samochodowe
Koszt robocizny-wymiana turbiny - Witam. mam pytanie jak w temacie-ile moze wynosic koszt robocizny przy wymianie turbiny? Silnik 1.9 tdi. Dziakuje i pozdrawiam Forum samochodowe
Ceny ON - Tak z czystej ciekawosci, jakie sa u was ceny ON? Czemu tak nagle w ciagu paru dni skoczyla cena paliwa i jakby nie patrzyl 10% poszlo do gory... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks