Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-18-2011, 15:31
Kris
Go¶æ

Moze ktos mi to skatalogowac? Etka Seat

potrzebuje nr seryjnego lub onzaczenia
dyszy wtryskiwaczy do Seata IBIZA rok 2000
silnik 1.6 ALM 75KM

wg informacjo od sprzedawcy jest to 6E0 955 986 B
nawet konsultowal to z ASO
ale wygladaja one calkowicie inaczej, oczywiscie nie pasuja

jak ktos ma dostêp do ETKi lub czegos podobnego...

« | »

na Forum Kierowców
thread
Dziwne zachowanie elektroniki, moze ktos zna - BMW E39 - jako dodatkowe "atrakcje" dzis doszlo brak wyswietlania nic na OBC (+ brak diody z telefonem, sam telefon swieci), brak sygnalizacji akustycznej... Forum samochodowe
A moze ktos wie skad skrecic palete kolorow? - Witam ponownie, moze ktos wie gdzie mozna kupic palete kolorw. Taka jaka maja w marketach budowlanych z wszelkimi kolorami i numerem w kodowaniu... Forum samochodowe
Instrukcja regulacji / instalacji Autronica Al-700 - ma moze ktos? - Kiedys mialem pdfa ale mi go wcielo. Kupilem wlasnie laptoka z RSem i mam zamiar podregulowac gazownie w aucie. Ma ktos moze instrukcje do AL-700... Forum samochodowe
LC4 640 z Torunia - moze ktos mi go kuknie.. - witam moze ktos jest z Torunia i mogl by obejzec mo tego kacika http:// moto.allegro.pl/item406411792_ktm_lc4_2000r_torun.html ja tam mam 300 km... Forum motocyklistów
moze cos ktos poradzi [cross] - Biedze sie z budowa auta. W zasadzie wszystko jest ok, ale problemy sprawia przeniesienie ruchu dzwigni zmiany biegow (automat). Zbudowalem... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks