Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-23-2011, 13:53
J.F.
Go¶æ

automatyczne FR

Ustawa chyba weszla w kolejna faze -
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

J.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Chcesz automatyczne wycieraczki albo lepsze dzia³anie klimy? - Waldek Godel <nospam@orangegsm.info> napisa³(a): > Mamy na to aplikacjê - zap³aæ $200 i za kilka sekund bêdzie: >... Forum samochodowe
Automatyczne skrzynie biegow w Audi A4 B5/B6 - Czesc, Rozgladam sie za samochodem dla siebie i z racji napedu quattro opartego o torsena mysle o Audi A4. Poczytalem kilka nieciekawych opinii na... Forum samochodowe
Focus + autoalarm cobra = automatyczne zamykanie drzwi :/ - Witam, Posiadam fokusa z 2004 roku i mam w³±czone automatyczne zamykanie drzwi (5 sek po przekrêceniu kluczyka, otwieraj± siê po wyjêciu... Forum samochodowe
Automatyczne smarowanie ³añcucha - czy znacie autora tego pomys³u - Postnowi³em spróbowaæ wykonaæ w³asny automat do smarowania ³añcucha motocykla. Poszuka³em trochê w internecie i znalaz³em tak±... Forum motocyklistów
Myjnie automatyczne, a folia na tylna wycieraczke - Witam, czy wiecie po co obsluga myjni automatycznych zaklada na tylna wycieraczke worek foliowy? Mam na to swoja teorie, ale jestem ciekawy opinii... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks