Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-09-2008, 16:43
ardz
Go¶æ

Navi "z biedronki"

Nie tak dawno (3mies) temu kupilem sobie tytulowa
nawigacje, konkretnie Lark FreeBird 35.0.

Jesli ktos uwazal, ze to gowno i nie warte swojej
ceny, to mial racje

Samo urzadzenie to tanio wykonany pocket pc,
z windowsem CE 5.0 i preinstalowana
MapaMap Easy.

Co do funkcjonalnosci, zadnych zastrzezen.
Ale wykonanie powoduje, ze urzadzenie
odmawia wspolpracy w tempie blyskawicznym.

Po wspomnianym okresie uzytkowania,
wymienilem (na gwarancji) juz drugi raz.

Przegladajac elektrode, my-navi i inne fora,
bez trudu znalezc mozna podobne historie.

A wydawalo mi sie, ze znalem zaleznosc jakosci
i ceny, na starosc robie sie naiwny chyba

Podsumowujac, tania nawigacja 'z biedronki'
nie jest ani tania, ani nawigacja.

« | »

na Forum Kierowców
thread
"Fakty" TVN: s±d "pom¶ci³" dwie 16-latki - http://wiadomosci.onet.pl/2091378,11,,item.html Kurde blada, kiedys tak strasznie mi sie nie chcialo po 1 piwie isc po kolejne browary... Ale... Forum samochodowe
Co to jest "prm", FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - Elou! Jako ze redaktor FAQ nie wrzuca comiesiecznego przypominacza pozwole sobie wrzucic pewien rys historyczny. W maju biezacego roku bedzie... Forum motocyklistów
Re: Co to jest "prm", "FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - "falco" <mfalco@wp.pl> wrote in message news:golj8r$62r$1@mx1.internetia.pl... > Kefir pisze: > >> Milej lektory. > > Hej, > > dobrze, że... Forum motocyklistów
Do "lubiacych" jezdzic na "dlugich"... - Witka Mam drobna uwage do wszystkich milusinskich jezdzacych na dlugich. NIE OSLEPIAJCIE! Czy Wy naprawde myslicie ze dzieki dlugim to Was... Forum motocyklistów
nawigacje z biedronki itp, a wielko¶æ wy¶wietlacza navi w Omedze - Tak sobie kombinujê w niedzielê: w omedzeB mam navi "philips carin" http://www.kudlaty.master.pl/navi/IMG_0814.jpg - niewielki ekranik ko³o... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks