Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-17-2010, 07:03
R2
Go¶æ

Czy Peugeot 406 1.9 TD pojedzie na oleju rzepakowym/s³onecznikowym?

jak w temacie, próbowa³ kto¶?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Bagnet oleju Peugeot 806 2.1TD - Witam. Czy ktos sie orientuje jaka powinna byc dlugosc bagnetu do pomiaru poziomu oleju w Peugeot 806 z silnikiem 2.1 TD ? Moze ktos dysponuje... Forum samochodowe
Peugeot 306 uszkodzona os³ona przegubu wyciek oleju?? - Witam Czy to prawda, ¿e peugeotach 306 z silnikami 1.4-1.6 po uszkodzeniu os³ony przegubu wewnêtrznego wyleci olej ze skrzyni? S³ysza³em takie... Forum samochodowe
Peugeot 307 automat - kiedy wymiana oleju w skrzyni. - Witam, Mam Peugeota 307, benzyna 1,6, automat, 2007 rok. ¦wietne autko, doskonale wykoñczone i ogólnie pe³na satysfakcja. Ale mam pytanie,... Forum samochodowe
spalanie oleju a kwestia oleju na wydechu - Grupo Szanowna, dzi¶ podczas wymiany eksploatacyjnych rzeczy w niedawno zakupionej Alfie mechanik stwierdzi³ ¿e wg niego silnik jest chwilê... Forum samochodowe
branie oleju po zmianie oleju GS 500 - Cze¶æ, mam taki problem zmieni³em olej z nieznanej marki pól syntetyk 10w40 na Castrola Power1 GPS 10w40 pól syntetyk. Jak wcze¶niej oleju... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks