Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-20-2010, 11:40
Adam Jedrysik / jedrysik.com
Go¶æ

Katowice > Ostrava - problemy?

Witam.
Jutro czeka mnie wyjazd z Katowic do Ostravy.
Czy czekaj± po drodze jakie¶ wodne niespodzianki?

Plan: Katowice > ¯ory > Wodzis³aw > Cha³upki > Ostrava
Czy ten odcinek autostrady w Czechach jest nadal bezp³atny?

--
Pozdrawiam, Adam Jêdrysik
www: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] | fotografia eventowa, reklamowa, ¶lubna

« | »

na Forum Kierowców
thread
problemy z MZ ETZ 251 - problemy z MZ 251 kto wie? to tak Mz nie chce chodzic na niskich obrotach bo gasnie, a w jezdzie przerywa i zamula a czasami kicha i do tego... Forum motocyklistów
Czeska autostrada D1 za Ostrava - Czolem, Czy ktos moglby mi powiedziec jak wyglada czeska autostrada D1 od granicy Chalupki/Bohumin do Belotina? Wg mapy:... Forum samochodowe
Problemy z odpaleniem(2.0 D4D) - Witam! Niezawodna Toyota poleg³a. Pojawi³y sie problemy z odpaleniem na ciep³ym silniku. Na zimnym pali od strza³a. Macie jakie pomys³y co... Forum samochodowe
Accent Problemy... - Witam Kolegów. Mam Accenta 1,3 2000 rok prod - VERNA z LPG BRC Sequent 24. Przez 2 miesiace od kad mam auto na gazie wszystko bylo ok - okres... Forum samochodowe
Katowice>Wloclawek>Bydgoszcz>Katowice mam taka trase do zrobienia jak jechac? - Katowice>Wloclawek>Bydgoszcz>Katowice mam taka trase do zrobienia jak jechac? Ktoredy najlepiej, co omijac po drodze? Lodz zdaje sie najlepiej... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks