Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-29-2010, 11:35
Katanka
Go¶æ

Re: w przysz³ym roku nowa Octavia

Katanka wrote:
> ttt wrote:
>> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
>>
>> S± ju¿ pierwsze zdjêcia. Jak dla mnie - ty³ nowej Skody przypomina
>> stare Audi.

>
> Brzydka jak noc
>
> Trochê z Peugeota 407 (ty³), trochê z BMW (bok). Ogólnie auto wygl±da
> kompletnie bez ikry. Jedynie to kolor ³adny

No ja wiem, ale ja tylko swoje zdanie g³oszê Dlatego te¿ auto kompletnie nie
dla mnie.

--
Kacper Potocki vel Katanka
PSN: Katanka_PL | PS3 Fanboy!
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] | [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Skoda Octavia/Octavia II/gaz - która ? - Witajcie, Pojawi³y siê wyprzeda¿e rocznika 2009 ze stajni Skody (ju¿ teraz). Mo¿e jednak warto poczekaæ do pocz±tku przysz³ego roku.... Forum samochodowe
Ceed SW vs. Nowa Octavia - Witam, Porównujê te dwa samochody (nowe, rocznik 2008). Octavia Classic (SEDAN), 1.4 TSI, 122KM, 60 500 z³. (poniewa¿ wersja Classic nie... Forum samochodowe
Skoda Octavia zamek lewy ty³ z centralnym a Octavia Kombi - Witam, Potrzebujê wymieniæ zamek w lewych tylnych drzwiach Octavia 1.8 20v elegance 2002r - znalaz³em na Allegro co¶ w tym stylu tylko ¿e z... Forum samochodowe
Vredestein Quatrac 2 z 2000 roku czy nowa Navigator 2 do jazdykapeluszniczej... - Witam, Dosc stary ten Quatrac 2 (2000 r.) - ale bieznik gleboki i cena dobra. Warto kupic? Do fiestki 1,6D, jazda spokojna. Niestety mlodsze i... Forum samochodowe
co nas czeka w przysz³o¶ci... - http://www.the-uno-tomorrows-transportation.com/# Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks