Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-13-2010, 17:38
Konrad
Go¶æ

Corolla 2007 (sedan) - brak awaryjnych

Czy dobrze mysle ze spali³ sie bezpiecznik ? nie mam instrukcji przy sobie,
podpowiedcie gdzie szukaæ bezpieczników ? znlaz³em tylko jedn± pod maska nad
akumulatorem..
A mo¿e po prostu przycisk nie dzia³a.. kierunkowskazy sa OK..

« | »

na Forum Kierowców
thread
2.5 tds stracil moc, brak bledow kompa, brak reakcji na odpiecieprzelywki - Witajcie, Mam zonka z moja kluska. Od jakiegos czasu wyraznie czuje spadek mocy. Zarowno cdif jak i tech2 nie pokazuja zadnych bledow (poza... Forum samochodowe
Brak turbo, brak bledow w kompie - czyli omega 2.5 TDS - Witajcie, Ostatnimi czasy auto zrobilo sie mulowate. Komputer pokazuje przy 4tys obrotow max cisnienie turbiny 1,5 - deczko malo :) Wstepna... Forum samochodowe
widzê czasem je¿d¿±cych na awaryjnych... - ....którzy z pewno¶ci± przez roztargnienie zapomnieli je wy³±czyæ lub po prostu odruchowo je w³±czyli siêgaj±c do schowka, szukaj±c... Forum samochodowe
Pytanie o nadwozie Toyota Corolla E12 - Sedan a HatchBack - Zamierzam zakupiæ Corollê E12 (po 2001r) i my¶lê o wersji SEDAN. Mam pytane o ile ona ró¿ni siê od wersji HatchBack. Widzê z danych... Forum samochodowe
[VW Polo] Brak ¶wiate³ mijania+ brak ogrzewania - Witam, w moim Polo od jakiegos czasu i co jakis czas nie zapalaja sie swiatla mijania i jednoczenie nie dziala dmuchawa ogzrewania. Wmomencie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks