Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-01-2010, 08:07
Auto
Go¶æ

Kia Sorento 2.5 CRDI - warto?

Pro¶ba o opinie o Sorento 2.5 CRDI, planuje zakup 4-5 latka z powiedzmy
przebiegiem 150tkm

Z tego co znalaz³em w necie, to nale¿y liczyæ siê z zu¿yciem paliwa 10-12 l,
dynamika przeciêtna, przegl±dy co 10 tys? w tym 8l oleju, troszkê ma³y
baga¿nik c.a.450l

mo¿e kto¶ z Was siê zetkn±³ w tym autem w realu i chcia³by podzieliæ siê
wra¿eniami.

Auto ma byæ wykorzystywane w rodzinie wy³±cznie jako auto rekreacyjne
(weekendy, sporadycznie w tygodniu jak inne auta bêd± zajête). Chcê kupiæ
SUV lub VAN do 50 000z³, wiêc mo¿e jakie¶ inne propozycje. Mam teraz duze
kombi ale nie chcialbym zmieniaæ na ktore¶ z kolei kombi (wprawdzie dla
rodziny to najlepsze rozwi±zanie), trochê chcê sobie urozmaiciæ pomimo
ewentualnych wad i aspektów czysto ekonomicznych.

__________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur wirusow 4823 (20100201) __________

Wiadomosc zostala sprawdzona przez program ESET NOD32 Antivirus.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] lub [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
KIA Sportage 2.0 CRDI - kto¶ co¶ wie ???? - Witam Przyznam ¿e szuka³em i nic wiêcej prócz opinii na autocentrum nie mogê znale¼æ. Kto¶ z grupowiczów wie co¶ o tym aucie ?? jaki... Forum samochodowe
TMC w PL czy warto ? - Witam! Czy kto¶ ma ju¿ jakie¶ do¶wiadczenia z u¿ywaniem TMC w PL ? Podobno dzia³a ju¿ od miesi±ca... Jarek Forum samochodowe
poszukujê w³a¶cicieli uje¿d¿aj±cych KIA CARNIVAL II 144KM diesel (CRDI)manual - spalanie - Witam je¿d¿ê carnival 1 z silnikiem z wtryskiem mechanicznym , poogl±da³em sobie "2" i odpowiada mi wszystko poza spalaniem - opisywanym na... Forum samochodowe
Nowe Kia Sorento - Witam. Przymierzam sie od jakiegos czasu do kupna nowej fury. Moja uwage zwrocila Kia Sorento. Co mozecie powiedziec o tym samochodzie? Wyposarzenia... Forum samochodowe
[LPG] Jak instalacja do Sorento 3.5 V6 195 KM - Kto¶ zak³ada³ do takiej jednostki silnikowej w tym aucie? Jak siê sprawuje, jaka instalacjê mo¿na bez obaw za³o¿yæ (¿e sekwencja to nie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks