Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-29-2010, 14:38
Yogi\(n\)
Go¶æ

Re: Ile kosztuj± przegl±dy gwarancyjne w ASO ...

U¿ytkownik "Cavallino" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hjurjq$ike$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> U¿ytkownik "Katanka" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci news:
>
>> No dobra, a co okre¶la, ¿e auto jest kompaktem albo autem klasy ¶redniej
>> ?

>
> Kilka rzeczy, na pewno nie d³ugo¶æ nadwozia.
> Najwiêcej zazwyczaj powie rozstaw osi.
> Obecnie klasa ¶rednia ma zazwyczaj ponad 270 cm.
> Poni¿ej to kompakt, albo jaki¶ wciskacz kitu.

Lancer ma 2635 mm, kompakt definitywny.

--
Yogi(n)

« | »

na Forum Kierowców
thread
czy stalowe felgi rzeczywi¶cie kosztuj± 268 z³ sztuka ? - muszê kupiæ nowe opony zimowe i felgi do volvo v40 '99maj 70KW, na www.opony.com mam tylko jedn± propozycjê minowicie Alacar 8270: 6,00Jx15... Forum samochodowe
Pytanie gwarancyjne - Witam, takie mam pytanko - czy s± przepisy, które nakazuj± dealerom przestrzeganie pewnych przepisów? Czy te¿ zale¿y to wy³±cznie od... Forum samochodowe
przeglady gwarancyjne - Witka, Mam do zrobienia przeglad gwarancyjny Spoststera po 1600km. Jestem zaskoczony cena tego przegladu (c.a. 800pln). Nie zebym z tego powodu... Forum motocyklistów
Brak miejsca na przegl±d w DR i spó¼niony termin przegl±du - Skoñczy³o siê miejsce w dowodzie rejestracyjnym i min±³ termin przegl±du technicznego. Jaka kolejno¶æ? Wpierw do Wydz. Komunikacji po nowy... Forum samochodowe
Przegl±dy gwarancyjne - gdzie ? - Witam, czy kto¶ siê mo¿e orientuje jak to w koñcu jest z tymi przegl±dami okresowymi w trakcie gwarancji, czy mo¿na je wykonywaæ w innych... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks