Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-26-2009, 08:37
to
Go¶æ

Re: Wezwanie na policje... fotoradar?

Kuba \(aka cita\) wrote:

> niech idzie wlascicielka i powie, ze chce zobaczyć fotke, bo nie wie kto
> jechał.
> Jak zobaczy fotke i ta będzie niewyraźna - moze próbować zostać przy
> tym, ze nie wie.
> Jak będzie wyraźna .. raczej niech sie nie upiera i powie, ze przyjdzie
> w wyznaczony dzien z osobÄ… kierujÄ…ca.

Ciekawe, że nawet w procesach karnych nie ma obowiązku zeznawania
przeciwko własnej rodzinie, tymczasem okazuje się, że gdy chodzi o drobne
wykroczenie to zdaniem city trzeba natychmiast denuncjować.

--
cokolwiek

« | »

na Forum Kierowców
thread
SM, wezwanie, mandat, wide³ki - jak z nimi zawalczyæ? - Znowu okaza³em siê winnym wykroczenia stanowi±cego ulubion± po¿ywkê dla strazy miejskiej. Tym razem zaparkowa³em parê metrów za blisko... Forum samochodowe
wezwanie na Waliców - fotoradar - Dosta³em wezwanie bez ¿adnego zdjêcia ale wiem ¿e chodzi o fotoradar, dodatkowo jak dostanê przynajmniej 6 punktów to przekraczam 24:( Czy... Forum samochodowe
Wezwanie z komendy policji - Witam! W odebranym dzisiaj na poczcie wezwaniu z komendy policji jest napisane, ¿e mam siê zg³osiæ w charakterze ¶wiadka ( w celu... Forum samochodowe
straz miejska - wezwanie - wycieraczka - witam, dostalem dzis za wycieraczka wezwanie do stawienia sie u straznikow jutro w charakterze osoby podejrzanej do zlozenia wyjasnien. Kwestia -... Forum samochodowe
przegl±d techniczny i wezwanie na policjê z art 86 PRD - co za cholera ? ... takie cu¶ w charakterze ¶wiadka oto znalaz³em i nie wiem jeszcze czy kogo¶ rozjecha³em czy jak ? tre¶æ art. co¶ mówi... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks