Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-15-2009, 15:29
Tadeusz
Go¶æ

Re: Opony ca³oroczne - proszê u¿ytkowników o opiniê.

U¿ytkownik " e^x/dx" <> napisa³ w wiadomo¶ci ...
> Zastanawiam siê czy nie kupiæ dobrych opon ca³orocznych.
> Jakie macie do¶wiadczenia?

je¿d¿ê od roku XC70 2,5T AWD 210 KM z oponami ca³orocznymi
nie narzekam, poza tym, ¿e piszcz±
z tym, ¿e to AWD - nie wiem jak by by³o przy FWD czy RWD...

--
pozdrawiam
Tadeusz

« | »

na Forum Kierowców
thread
Opony ca³oroczne - które? - Podstawowe pytanie - czy istnieje co¶ takiego, jak opona sprawdzaj±ca siê i robi±ca równie dobrze na ¶niegu, co i gor±cym asfalcie? Je¶li... Forum samochodowe
Poleæcie proszê ca³oroczne opony do miasta - Witam, Jako drugie autko mam starego Yarisa, którym je¿dzê niewiele i w 100% po mie¶cie. Nie chce mi sie ci±gle zmieniaæ mu opon. To jest... Forum samochodowe
Jakie opony do B12,5 ?? Pro¶ba o opinie u¿ytkowników. - Witam zacne grono:) Zbli¿a siê nieub³aganie termin wymiany co najmniej tylnej opony w moim bandziorku 1250 2008 rok... (ale raczej pójd±... Forum motocyklistów
[opony] ca³oroczne, uniwersalne i optymalne - Witam Letnie oponki sie koñcz±, zimowe gara¿owane te¿ nie wygl±daj± najciekawiej. Szukam opon raczej ca³orocznych do ma³ego auta (fiat cc),... Forum samochodowe
opony ca³oroczne czy zimowe + letnie? - Czy warto kupic opony ca³oroczne jezeli poruszam sie w wiekszosci po trasie ok 80km dziennie? jakie jest Wasze zdanie na temat opon ca³orocznych?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks