Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-15-2010, 19:59
pawcioolk
Junior Member

SPRINTER problem ze wspomaganiem

Koledzy mam problem ze wspomaganiem w sprinterze z 96r.
Wiem ¿e ten temat by³ ju¿ poruszany, ale zabiegi które tu opisali¶cie niestety ne przynios³y rezultatu.
Podczas jazdy z ma³± prêdko¶ci± np po parkingu wszystko jest jakby OK
ale gdy jade z wiêksz± prêdko¶ci± to kierownica skacze przy skrêcaniu.
Co to mo¿e byæ?
Zale¿y mi na szybkiej odpowiedzi.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Opel Astra F - problem ze wspomaganiem - Witam posiadam Astrê F 2000r. ze wspomaganiem i od jakiego¶ czasu po zlikwidowaniu wycieku plynu z maglownicy pojawia siê taki problem: Gdy auto... Forum samochodowe
Sprinter 906 USA a EUROPA - Hej Znacie roznice miedzy sprinterem kupionym w Europie a sprowadzonym z usa? Np w Europie model 316cdi ma poj 2,2 i 160km a z USA 316crd to 3.0l i... Forum samochodowe
Mercedes Sprinter 318 - Witam. Krótkie i szybkie pytanie: Taki mercedes, chyba najwiêkszy z tych Sprinterów, bo na oko ma jakie¶ 7 metrów d³ugo¶ci, to ju¿ jest... Forum samochodowe
Mercedes Sprinter - problem - Witam Znajomy kazal sie zapytac. Posiada Mercedesa Sprintera Long i przy predkosci 80km/h zaczyna tarpac kierownica, przy predkosci 90km/h... Forum samochodowe
Almera - pojawil sie problem ze wspomaganiem kierownicy - 2 dni temu zauwa¿y³em ¿e kirownica chodzi du¿o ciê¿ej ni¿ zwykle, czyli co¶ ze wspomaganiem. P³yn w zbiorniczku w ilo¶ci prawid³owej. Ma... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks