Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-21-2010, 20:17
CiPawel
Junior Member

Question Porad¼cie, jaki samochud ?

Witam. Mam zamiar kupiæ sobie auto terenowe gdy¿ mam problem z dojazdem do domu. Tyle ¿e nie mam pojêcia jakie? Mam na to 20 000. Proszê Was o pomoc w wyborze. Jakie kupiæ ? Pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zakupy wysy³kowe w Louisie - porad¼cie - Witam, Patrzê sobie, ¿e sklep Louis (www.louis.de) ma ca³kiem fajne ceny promocyjne. Czy kupowali¶cie stamt±d cokolwiem? Widzê, ¿e... Forum motocyklistów
Re: Pierwszy cross/eduro - pro¶ba o porad - witam kolegow ;) A ja posiadam Yamaha WR 400 f i jest to torówka z homologacja ;] mam 18 lat 180 cm wzrostu i 64 kg wagi, troche ciezko mi sie... Forum motocyklistów
Proszê o porad - Chcê kupiæ mini vana rocznik ok.2000. Zastanawiam siê nad Dodge Caravan, lub VW Sharan a mo¿e Seat Alhambra ? Proszê o poradê. Pzdr. Roman Forum samochodowe
Re: Nawigacja - jaki hardware, jaki software? - U¿ytkownik "Cavallino" <cavallinoBEZ-SPAMU@konto.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:g2mtp0$4l4$1@news.onet.pl... > > U¿ytkownik "Kris_N"... Forum samochodowe
Nawigacja - jaki hardware, jaki software? - Witam, w jaka nawigacje obecnie najlepiej zainwestowac fundusze? Pytam Was, bo wiekszosc z Was ma pewnie niemale doswiadczenie z tymi urzadzeniami.... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks