Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-04-2009, 10:34
toy
Go¶æ

OPEL - czy mozna w PL potwierdzic przeglady robione w DE ?

j.w. oczywiscie w ASO

« | »

na Forum Kierowców
thread
przeglady tech. na kartce a nie w dowodzie - Witam. W necie natrafilem na opinie ze jak konczy sie miejsce w dowodzie na pieczatki przegladow to mozna jezdzic z zaswiadczeniem przebytego... Forum samochodowe
obowiazkowe przeglady lpg - Cze¶æ, mam pytanie. Przymierzam siê do kupienia u¿ywanego samochodu z instalacj± LPG, ale nigdy dot±d takiego nie mia³em. Ogl±da³em dzi¶... Forum samochodowe
przeglady gwarancyjne - Witka, Mam do zrobienia przeglad gwarancyjny Spoststera po 1600km. Jestem zaskoczony cena tego przegladu (c.a. 800pln). Nie zebym z tego powodu... Forum motocyklistów
[SPAM] Okregowa SKP zaprasza na przeglady nie tylko motocykli - W-wai okolice - Siemka Zapraszam na przeglady wszelakich pojazdow o jakich mowa u ustawie. Warszawa ul.P³ochociñska 123 (kawalek za gielda samochodowa) nowa... Forum motocyklistów
Czy mozna ... - .... zamontowac taki klakson: http://www.mototube.pl/film/1085/konkretny-klakson/ Czy jest jakies ograniczenie prawne odnosnie mocy lub barwy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks