Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-29-2009, 16:50
Tommy
Go¶æ

Jakie szybkie i wzglêdnie tanie auto?

Cze¶æ,

idea ma³ej okolicznej ligi streetracingu siê w sumie przyjê³a ale Octavia II,
któr± startowali¶my nie daje rady do¶cign±æ Focusa, Meganki i Vectry. Chyba
du¿a masa Skody daje znaæ o sobie. W ka¿dym razie uda³o siê mi namówiæ
rodziców do zakupu w³asnego auta Oczywi¶cie dalej mam zamiar braæ udzia³ w
naszych wy¶cigach wiêc musi to byæ auto typowo sportowe. Do dyspozycji jest
max 5000z³. Przegl±da³em ca³± noc allegro i moje typy to:

- VW Corrado 1.8 G60 [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - 160KM wiêc powinien wci±gn±æ ca³±
konkurencjê bez problemu, no i jest czarny co bardzo mi siê podoba
- Opel Calibra 2.0 16v [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - 150KM, mniej ni¿ Corrado ale
nadal du¿o, tej ³adnie przygotowany do wysokich prêdko¶ci i w sumie wizualnie
bardziej mi siê podoba ni¿ VW
- Audi 80 Coupe 2.3 [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - 136KM wydaje siê trochê ma³o,
zaleta to LPG, które zmniejszy koszt eksploatacji
- BMW 335i [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - mój faworyt 218KM i ma³a masa, wci±gnie
wszystko w mojej okolicy i nawet wiêkszo¶æ wózków z miasta, nie ma tapicery
ale zostanie trochê kasy wiêc co¶ siê pewnie za³atwi, no i jest czarny i
wygl±da hardcorowo, moim zdaniem budzi respekt

Którego by¶cie wybrali? Ewentualnie czekam na inne wasze typy, moje wymagania:

- typowo sportowy
- mocny
- najlepiej niemiecki
- bezawaryjny i z w miarê tanimi czê¶ciami

Pozdrawiam

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
auto do 30 tys tanie w utrzymaniu na gaz - Zastanawiam siê nad zakupem auta 2 osoby + dziecko auto bêdzie przerobione na gaz zastanawiam siê nad oplem vectra czy jest co¶ tañszego... Forum samochodowe
ciche, tanie i dobre opony - jakie ? - Witam, jak w temacie, co polecacie ciche tanie i dobre opony ? rozmiar 225/55 R17 pozdrawiam! -- Forum samochodowe
Jakie auto na wypady rowerowe (tanie w utrzymaniu)? - Pomo¿ecie w wyborze Auta Idealnego? Bud¿et: ok. 20 tys. (ew. ciut wiêcej, je¶li naprawdê warto) Kilka za³o¿eñ: 1) G³ówne... Forum samochodowe
Tanie auto do dojazdów do pracy - Witajcie Obecnie mam punto 1.9 jtd, dzinnie mam do przejechania ok 80km spalanie mam ok 5.5l wiêc jak dla mnie za wiele. Poszukuje czego¶ ma³ego... Forum samochodowe
Szybkie auto do 40 tys. - co wybraæ ? - Zastanawiam siê nad kupnem szybkiego auta w cenie do 40 tys. z³. Nie planujê je¼dziæ tym wieki, ale jaki¶ rok - maksymalnie dwa. Mia³em E36... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks