Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-10-2009, 08:48
mac
Go¶æ

Re: Fotelik z ty³u a poduszki

On Jul 9, 11:02 am, Quental <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Cze¶æ ludzie! Wielkie dziêki za wszystkie odpowiedzi i dyskusjê!
> U mnie sytuacja jest taka, ¿e na ¶rodku faktycznie mam wybrzuszenie.
> Próbowa³em tam montowaæ fotelik, ale nie by³o to najlepsze
> rozwi±zanie. Mam oczywi¶cie wszêdzie trzypunktowe pasy (Astra III).O
> wiele stabilniej stoi w jednym z bocznych siedzeñ.

poprawnie przypiety fotelik bedzie stabilny i na "gorce" a w razie
wypadku to czy fotel jest plaski czy wybrzuszony nie bedzie mialo
zadnego znaczenia, bez pasow fotelik razem z dzieckiem wylatuje jak z
procy.

mac

« | »

na Forum Kierowców
thread
B³±d poduszki - golf IV - Witam Od jakiegos czasu pali mi sie kontrolka airbagu. Podpia³em dziasiaj VAGa i pokazuje b³±d: 00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95)... Forum samochodowe
4 poduszki a jedna wystrzelona... - Witam. W clio byly sobie cztery poduszki, dwie z przodu i dwie z tylu. Byla sobie stluczka czolowa- wybila tylko jedna poduszka - pasazera z... Forum samochodowe
B³±d poduszki w pegueot 307 - Witam. Mam problem z moj± 307. Mianowicie co¶ mi siê sta³o z poduszk± powietrzn± kierowcy. Od wczoraj ma ekraniku pojawia mi siê napis:... Forum samochodowe
Odłączenie poduszki - Witam, mam nast. problem: muszę z samochodu wymontować siedzenie, w którym jest boczna poduszka. Jak do tego podejść? Po prostu... Forum samochodowe
Octavia - poduszki? - Witam, mam problem z Octavia I 2004/05r. Zawadzi³em podwoziem o kamienist± drogê (ach te wiejskie drogi na podlasiu :( ) Od tego czasu gdy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks