Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-17-2009, 19:33
tomek siewierski
Go¶æ

przyciemnienie szyb slask - gdzie?

Witam
szukam jakiego sprawdzonego miejsca gdzie moge przyciemnic szyby w
samochodzie
nie chodzi mi tu o jakies garazowe warsztaty
moze ktos cos polecic?
wiem google powiedza wszystko ale jednak
wole cos sprawdzonego
najlepiej okolice slaska
dzieki
pozdrawiam
tomasz

« | »

na Forum Kierowców
thread
przyciemnienie szyb w warszawie - gdzie - Witam Poszukuje warsztatu trudniacego sie przyciemnianiem szyb w autach, mozecie cos polecic gdzie potrafia zrobic to naprawde dobrze i niezbyt... Forum samochodowe
Przyciemnienie szyb – Warszawa. - Witam, Czy mogliby¶cie mi doradziæ gdzie w Warszawie profesjonalnie przyciemni± mi szyby. Chodzi mi o to aby samochód tak siê nie nagrzewa³ u... Forum samochodowe
klejenie szyb, usuniêcie odprysku - gdzie w Wawie - nie wiem czy wszyscy tak maj±, ale ja raz w roku mam kamyczek na szybie i odprysk w ubieg³ym roku usuwa³em z AC, ale teraz odprysk jest na tyle... Forum samochodowe
swiece Eyquem - slask - gdzie? - Witam. Potrzebuje swiece Eyquem RC52LS (laguna I) wie ktos moze gdzie mozna cos takiego dostac w okolicach Katowic? -- Pozdrawiam ... Forum samochodowe
[Slask] gdzie zrobie przeglad w niedziele? - Witam! Potrzebuje szybkiej porady. Gdzie dzisiaj zrobiê przegl±d techniczny? Interesuje mnie okolice Bytomia, ew. Gliwice, ew. Katowice. --... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks