Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-02-2009, 18:09
CSM
Go¶æ

Konsekwencje korzystania z LPG ;)

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

....bez komentarza...

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pijana jazda - pytanie o konsekwencje - Zdarzy³o mi siê jechaæ po kielichu (ok 1 promila). Wpakowa³em siêna betonowy s³upek, lekko uszkadzaj±c pojazd i wpad³em w rêce Policji.... Forum samochodowe
Spó¼nienie z OC, konsekwencje? - Witam. Kole¿anka niedawno chcia³a zmieniæ ubezpieczyciela (OC), miesi±c przed wyga¶niêciem starej polisy wypowiedzia³a umowê (¿eby nie... Forum samochodowe
Niezap³acenie mandatu i mo¿liwe konsekwencje - Mo¿e kto¶ do¶wiadczony w niep³aceniu mandatów napisze mi co mi grozi w przypadku: 1. Niezap³acenia mandatu w terminie przewidzianym (7dni)... Forum samochodowe
Powodz i konsekwencje drogowe w opolskiem i na dolnym slasku - Witam, wczoraj gdzies o uszy obilo mi sie w radiu, ze na autostradzie A4 w okolicach bielan (o ile dobrze zrozumialem) zalana jest A4 i nie ma... Forum samochodowe
Fotka z fotoradaru - jakie konsekwencje ? - Witam Rodzina odebra³a ponad tydzieñ temu (choæ by³a za potwierdzeniem odbioru) zdjêcie z fotoradaru, któr± zrobiono mi na drugim koñcu... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks