Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-20-2009, 18:55
Bulbel
Go¶æ

Seicento - problem z hakiem

Mam spory problem.

Chce zawiezc seicento do mechanika ale nie moge wciaz auta na ho bo nie da
sie wkrecic haka z przodu.
Czytalem gdzies juz ze to jakas wada wielu fiatow (wkret jest w zderzaku)
czyt. korozja, slaby material etc.

Czy macie jakies sposoby jak mozna zalozyc ten hak? wd40 cos innego? jak
mozna oczyscic to cus i wkrecic ten hak?

« | »

na Forum Kierowców
thread
ile kosztuje pierwszy przegl±d w PL z hakiem? - Ile PLN dzisiaj kosztuje pierwszy przeglad techniczny pojazdu z hakiem? -- venioo Q6600 + 8GB DDR2 + 9800gt 1GB + 500GB Samsung Mondeo MkI 1.8... Forum samochodowe
Seicento - problem - Witam, dzi¶ mia³em nie przyjemno¶æ przywaliæ w du¿ego wilczura... Po uderzeniu nie ma ogrzewania oraz ucieka p³yn z ch³odnicy. Martwi... Forum samochodowe
SC Seicento - problem z elektryka - witam i mam pytanie do lepiej obeznanego Kole¿enstwa :) od jakiego¶ czasu mia³em takie objawy, ¿e nagle zwiêksza³o siê jakby napiêcie w... Forum samochodowe
Czy nie bêdê mia³ problemu z uzywanym hakiem? - Witam mam taki dylemacik, potrzebuê hak kolowniczy w mojej e36 nowy kosztuje 250 ,kolega sprzedaje mi uzywany sporo taniej w dobrym stanie tylko... Forum samochodowe
kupno auta z hakiem i automatyczna skrzynia - witam, czy skrzynie automatyczne nie sa jakos mocniej wrazliwe na duze obciazenie auta? zastanawiam sie nad kupnem auta z hakiem i automatem i... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks