Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-23-2009, 15:48
Sebastian Kaliszewski
Go¶æ

Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne

MadMan wrote:
> Dnia Thu, 19 Mar 2009 14:09:39 +0100, Adam P³aszczyca napisa³(a):
>
>>> Ja te¿. Przy zajechaniu drogi zapewne albo bym uderzy³ w ty³ samochodu
>>> który zaje¿d¿a, albo zjecha³bym na pobocze. Auto moje ma 1.7m
>>> szeroko¶ci, wiêc jak tu waln±æ w s³up?

>> Przy prêdko¶ci 80km/h wje¿d¿aj±c na krawê¿nik? Ju¿ to widzê...

>
> Choæbym nie wiem jak usilnie siê wpatrywa³ w zdjêcie

Wiesz, niektórzy znaj± to miejsce, a nie pitol± na podstawie "wydaje-mi-siê"

> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] krawê¿nika
> wy¿szego ni¿ statystyczna koleina nie zauwa¿am.

Zrób sobie eksperyment, byle na zamkniêtej drodze i bez pasa¿erów. Tylko
wcze¶nej zamontuj klatkê i jed¼ w kasku. I b±d¼ gotów na wy³o¿enie
sporej sumy na naprawê

\SK

--
"Never underestimate the power of human stupidity" -- L. Lang
--
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] -- (some photos from my travels)

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne - Dnia Sun, 22 Mar 2009 10:15:32 +0100, DoQ napisa³(a): > Przeczytaj jeszcze raz to co napisa³em. Wiesz, nie wszystkie liczniki maj±... Forum samochodowe
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne - kamil wrote: > Dobre 5 lat jezdze po brytyjskich drogach i takich cudow przy kazdym moscie > i wiadukcie na _terenie_zabudowanym_ nie widuje, a... Forum samochodowe
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne - Artur 'futrzak' Ma¶l±g wrote: > elmer radi radisson pisze: > (...) >> Narazie to ja widze, ze sam doszukujesz sie tej teorii spiskowej, > (...)... Forum samochodowe
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne - Artur Ma¶l±g wrote: > elmer radi radisson pisze: >> Artur Ma¶l±g wrote: >> >>> Nawet je¶li tam jest 80, to nie podpada to pod 'droge... Forum samochodowe
Re: [DC] wypadek - czy takie z³amanie nie jest dziwne - MadMan wrote: > Dnia Thu, 19 Mar 2009 00:44:59 +0100, Pawel "O'Pajak" napisa³(a): > >> Tak z ciekawosci, zapinasz pasy? Masz poduszki powietrzne,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks