Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-17-2009, 19:24
patryk
Junior Member

Ubezpieczenie OC i AC - gdzie wybraæ?

Gdzie wed³ug Was warto ubezpieczyæ samochód? Ja przejrza³em ofertê link4, MTU, mBanku i ten ostatni wydaje mi siê atrakcyjny. Obliczy³em wysoko¶æ sk³adki przez internet i z³o¿y³em wniosek [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] . Sk³adka wysz³a dosyæ niska i przenios± mi wszystkie zni¿ki.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
Ubezpieczenie: gdzie dostanê znizkê na AC bez kontynuacji? - Witam Nie wykupywa³em do tej pory AC. Teraz wchodzê w dro¿szy samochód i chcia³bym kupiæ AC, ale nie mam zni¿ki. Czy sa jakie¶ TU które... Forum samochodowe
Gdzie ubezpieczenie dla Golfa IV? - Jak w temacie. Moze ktos cos doradzic. Chodzi o OC i AC. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/ Forum samochodowe
gdzie najtañsze ubezpieczenie ? - witam wszystkich, samochód VW golf 3 1.9 diesel 95 rok. Do tej pory p³aci³em 570 z³ za rok Allianz, klasa bonus malus 9, 50% zni¿ki bodaj¿e.... Forum samochodowe
Gdzie w Warszawie wybraæ siê po kask? - Witam Gdzie aktualnie w Warszawie jest du¿y wybór kasków i innych akcesoriów (buty, rêkawice)? Chodzi mi o jakie¶ fajne zimowe promocje.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks