Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-21-2009, 17:26
Koczis
Go¶æ

Hamownia w Warszawie lub okolicach?

Witam.

Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach,
bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo.
Dzwonilem do Masters-Tuning, ale odpalaja dopiero od 1 maja. Bylem tam z autem i
ponoc to jedna z najleprzych hamowni dla aut(MAHA), ale jak z moto to nie wiem.

Dziekuje

Koczis
R1

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
czy hamownia psuje silnik ? - s³ysza³em ¿eby na hamowniê nie jechaæ - aby sprawdziæ autentycznie ile auto ma KM - bo jest to za¿ynanie auta i silnika i wiêcej mo¿na... Forum samochodowe
[GwW] Niedroga hamownia? - Witam, mo¿e kto¶ w Warszawie poleciæ niedrog± hamowniê (do 100z³)? Samochód przednionapêdowy, o niedu¿ej mocy. Nie musi byæ... Forum samochodowe
Warsztat w Warszawie i okolicach. - Witam Zepsul mi sie kopniak w Jawce 50, trzeba rozpolowic silnik. Szukam taniego warsztatu gdzie mi to zrobia. Moze byc poza Warszawa, nie ma... Forum motocyklistów
Hamownia a automatyczna skrzynia biegów - alejaniemamr±k pisze: > Witam! > Pytanie jak w temacie. Jak sprawdziæ moc i moment w autku z automatem? > Bo standardowa metoda na hamowni to... Forum samochodowe
Hamownia podwoziowa dla motocykli - gdzie w Polszcze? - Witam! I uprzedzam, ze gugle mi sie nie zepsuly - po prostu nie uwazam, ze jezeli czegos nie ma w necie, to nie istnieje ;) Jak w temacie - ze... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks