![]() |
Hamownia w Warszawie lub okolicach?
Witam.
Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo. Dzwonilem do Masters-Tuning, ale odpalaja dopiero od 1 maja. Bylem tam z autem i ponoc to jedna z najleprzych hamowni dla aut(MAHA), ale jak z moto to nie wiem. Dziekuje Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: Hamownia w Warszawie lub okolicach?
On 2009-04-21 19:26:15 +0200, "Koczis" <.pl> said:
> Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, > bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo. Ze 2 lata temu dobrze robili w PolandPosition, ale wtedy trzyma³ nad tym pieczê Tomek Kêdzior, którego ju¿ tam nie ma. Free&Fun w³a¶nie otworzy³o w³asn± (czy na dniach ma otworzyæ) i zupe³nym przypadkiem szefem od strojenia jest tam... Tomek Kêdzior ;-) Nie wiem czy chcesz byæ króliczkiem do¶wiadczalnym, ale TK to poniek±d jednak solidna marka, je¶li idzie o strojenie motocykli. -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |
On 21 Kwi, 19:26, "Koczis" <.pl> wrote:
> > Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, > bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo. > Dzwonilem do Masters-Tuning, ale odpalaja dopiero od 1 maja. Bylem tam z autem i > ponoc to jedna z najleprzych hamowni dla aut(MAHA), ale jak z moto to niewiem. > Na pewno jest w PolandPosition, dzwoni³em wczoraj - za pomiar mocy bior± 150PLN brutto. W archiwum (bodaj¿e 2004 rok) znalaz³em ¿e brali 50PLN - troche podro¿a³o. Jak gdzie¶ bêdziesz to opisz co i jak i za jak± cenê. -- Artur |
Koczis pisze:
> Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, 26 kwietnia bêdzie w Warszawie akcja promocyjna na jednej ze stacji BP i podobno ma byæ hamownia (nie wiem czy darmowa). -- fv |
On Tue, 21 Apr 2009 22:22:55 +0200, fv <> wrote:
[...] > 26 kwietnia bêdzie w Warszawie akcja promocyjna na jednej ze stacji BP i > podobno ma byæ hamownia (nie wiem czy darmowa). Na BP przy lotnisku Bemowo, i z tego co zrozumia³em to hamownia jest darmowa, tylko pewnie bêdzie du¿a kolejka. No i na forum NTV przeczyta³em ¿e w tej hamowni to zmierzyli mu ¿e NTVka mia³a do 80 Nm, wiêc niezbyt bym tej hamowni wierzy³ ;-))) Leslie -- Leszek 'Leslie' Karlik NTV 650 |
Koczis pisze:
> Witam. > > Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, > bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo. > Dzwonilem do Masters-Tuning, ale odpalaja dopiero od 1 maja. Bylem tam z autem i > ponoc to jedna z najleprzych hamowni dla aut(MAHA), ale jak z moto to nie wiem. > > Witam. Zalezy co chcesz robic przy moto? Jesli chodzi tylko o pomiar mocy i momentu obrotowego, to polecam hamownie w PIMOT w Wawie na ul. Jagiellonskiej 55. Maja tam hamownie obciazeniowa Schenck-a. Obciazeniowa jest dokladniejsza od najczesciej spotykanych inercyjnych hamowni, wiec i pomiar jest wiarygodniejszy :) Pozdro. |
U¿ytkownik "Koczis" napisa³ : > Witam. > Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i > okolicach, > bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie > zmienilo. -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |
Koczis pisze:
> Witam. > > Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, > bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze cosik sie zmienilo. > Dzwonilem do Masters-Tuning, ale odpalaja dopiero od 1 maja. Bylem tam z autem i > ponoc to jedna z najleprzych hamowni dla aut(MAHA), ale jak z moto to nie wiem. > 2w1 hamowania i wycieczka - P³ock ul Wyszogrodzka diler Yamahy Moto-Kom R1 to jakies 30 minut jazdy ;-) pzdr -- Krzysiek Ciesielski K.M.C. |
On 21 Kwi, 19:26, "Koczis" <.pl> wrote:
> Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, Nie wiem czy dobra technicznie ale napewno dobra cenowo, bo za darmo. cieszesiezemoglempomoc. pzdr, dr FJR/525 |
On 22 Kwi, 15:37, doktorski <> wrote:
> On 21 Kwi, 19:26, "Koczis" <.pl> wrote: > > > Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, > > Nie wiem czy dobra technicznie ale napewno dobra cenowo, bo za darmo. > > > Dzwoni³em przed chwil± i dowiedzia³em siê ¿e promocja _jeszcze_ nie jest aktualna i trzeba dzwoniæ co jaki¶ czas i siê dowiadywaæ, niestety nikt nie by³ w stanie powiedzieæ czy nadal to bêdzie darmowe.. -- Artur |