Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-23-2009, 09:44
Adam Adamaszek
Go¶æ

Re: Kupowaæ teraz samochód ?

On 23 Lut, 11:20, The_EaGle <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Tylko skoñczony imbecyl bêdzie powtarza³ ¿e VW to super a fiat togówno,
> bo fakty ¶wiadcz± zupe³nie inaczej i twoje wewnêtrzne przekonanianie
> maj± nic do rzeczy.

Zwlaszcza, ze w naszym samochodowym piekielku w przypadku uzywanego o
wiele wieksze znaczenie ma nie marka/model, a historia samochodu.

pozdrawiam
Adam

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kryzys! Koncerny padaj±! A we¼ i kup teraz nowy samochód... - Dawno mnie tu nie by³o bo i z czasem ostatnio u mnie kiepsko ale stwierdzilem ¿e siê podzielê ostatnimi wra¿eniami... Otó¿ jaki¶ czas temu... Forum samochodowe
kupi³em samochód, ale jak siê go teraz pozbyæ ? - Jakie¶ 2 tyg temu trafi³o sie fajne autko (nazwijmy je nr 1), niezupe³nie takie jak szuka³em, ale nic lepszego nie mog³em znale¼æ... w tej... Forum samochodowe
Kupowaæ teraz s³aby sprzêt czy czekaæ 2 lata? - Witam ¯ycie zatacza ró¿ne dziwne krêgi.. uda³o mi siê rok temu zrobiæ prawko A. Mia³a byæ cb 500 a wyszed³ nowy fiat bravo :o. W tym... Forum motocyklistów
Czy kupowaæ Volkswagena? - Nie!!! - Ja mam od czterech lat Shrottwagena Passata TDI (kupilem nowiutkiego u dealera). Od samego pocz±tku mam z nim problemy ale to chyba nikogo nie... Forum samochodowe
rozwalili samochod w warsztacie - co teraz? opis sytuacji w poscie... - Witam, astre oddalem do warsztatu, przyjezdzam dzis z nienacka bo przejezdzalem akurat, a na drzwiach szpachla :( kur.. koles przerysowal drugim... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks