Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-29-2009, 10:14
Buniek
Go¶æ

Toyota Corolla kombi spryskiwacz tylnej szyby - cofa sie plyn

Witam

Czy ktos wie gdzie jest zawor i czy wogole jest jest (przeciw-powrotny) aby
nie cofal sie plyn z instalacji spryskiwacza tylnej szyby, musze dlugo
trzymac wlaczana pompke aby cos polecialo a i tak jak leci to raczej slabo,
szukam przyczyny, to ze nie leci odrazu to pewnie cofajacy sie plyn,
natomiast slabe cisnienie to juz sam nie wiem, przeciek ??. W kazdym razie
gdzie w tym aucie zajrzec aby cos prawdzic, cofanie kombi z brudna szyba nie
nalezy do przyjemnych, lusterka jak wjade do garazu w 10s pokrywaja sie para
i tez nic nie widac (bedzie trzeba podgrzewanie dolozyc).

Buniek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Naprawa wê¿yka spryskiwacza tylnej szyby - Witam, trzasn±³ mi wê¿yk doprowadzaj±cy p³yn do spryskiwacza tylnej szyby. Uszkodzenie jest do¶æ znaczne, bo pêkniêcie nast±pi³o w... Forum samochodowe
awaria ogrzewania tylnej szyby - Witam, wczoraj jad±c do pracy zauwa¿y³em ¿e jeden pasek ogrzewania odmówi³ pos³uszeñstwa. Dojecha³em na miejsce i patrzê a tu taka 2 mm... Forum samochodowe
Spryskiwacz tylnej szyby - Opel Vectra kombi - Witam, auto jak w tytule (rok grudzieñ 1999, po lifcie), zapchana dysza tylnej szyby:( Wiem, ¿e zapchana, bo jak wk³adam szpilkê to pewnie... Forum samochodowe
Co wybraæ? Toyota Corolla 2003-2004 kontra Ford Focus 2005-2006 (diesel, kombi) - Witam, Co wybraæ? Zastanawiam siê nad zakupem Forda Focusa diesel silnik 1.6 lub 2.0 litra rocznik ok. 2005-2006 lub Corolli z rocznika... Forum samochodowe
V40 i spryskiwanie tylnej szyby - Witam, Czy V40 (rok 2004) maja osobny zbiornik z plynem do spryskiwacza tylnej szyby? Jesli tak, to gdzie on sie znajduje? Drugie: udalo sie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks