Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-27-2009, 16:04
Jarek
Go¶æ

Kupiê czê¶ci do Passata B5 po lifcie

Kupiê æwiartkê przedni± lew± do Passata B5 2003, najlepiej od razu z drzwiami
lewymi, oraz prawy s³upek ¶rodkowy i elementy wnêtrza jak maskownice.

Oferty na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kupie Passata W8 - Kupie passata W8 z manualna skrzynia i duza navi. Interesuje mnie tylko dobry stan techniczny. Pzdr. M. Forum samochodowe
Klima z passata B3 do Vento? - Witam mam takie szybkie pytanie: Czy kompletny zestaw climatronicka z passata VR6 pasuje plug and play do Vento VR6 z termotrcnickiem? --... Forum samochodowe
Ford Focus 2008 (po lifcie) - pro¶ba o opinie u¿ytkowników - Szanowni Pañstwo Na chwilê obecn± je¿d¿ê fordem focusem, rocznik 2004, hatchback, silnik 1,6 benz. Auto ma 98 tys, sprawuje siê... Forum samochodowe
polski jêzyk do Passata - Witam, Czy da siê zrobiæ tak, aby w sprowadzonym Passacie B5 komunikaty na komputerze by³y po polsku? Jaki¶ serwis autoryzowany poleci... Forum samochodowe
Sprawdzenie passata - Witam, Mam do kupienia uzywanego passata, a poniewaz jestem noga jesli chodzi o samochody to potrzebuje polecenia jakiegos dobrego serwisu, gdzie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks