Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-11-2009, 19:15
Kris
Go¶æ

Citroen C5-wady,zalety, jaki silnik lepszy???

Interesuje mnie wszytko co istotne na temat tego auta

wady
zalety
najpopularniejsze usterki
mocne i slabe strony
oraz jaki silnik polecacie - benzyna czy diesel i jaki
no i orientacyjne koszty czesci i serwisu

Postawowe kryterium to bezawaryjnosc auta i silnika co wiaze sie
bezposrednio z rodzajem silnika miedy innymi. oraz kombi

oczywiscie pytam o auta uzywane w przedziale okolo 25 tys

dzieki

p.s. moze jakies forum dotyczace C5 polecicie

« | »

na Forum Kierowców
thread
Mercedes A160 - porady eksploatacyjne, wady, zalety - Witam Proszê o wszelkie opiniê ale g³ównie porady eksploatacyjno - serwisowe na temat Mercedesa A 160(najchêtniej od u¿ytkowników).... Forum samochodowe
corolla 2000 1.9d - wady i zalety - poprosze was o kilka slow opinii o takim samochodzie. rozwazam jego zakup- przebieg pewne 200 ktys zadbany z mojej lektury na grupie (nie jestem... Forum samochodowe
Chcê sobie kupiæ Citroena XM - wady i zalety - Witam! Od jakiego¶ czasu chodzi mi po g³owie my¶l, by zmieniæ aktualnie posiadanego Peugeota 405 GLD na Citroena XM - tylko model z silnikiem... Forum samochodowe
XV 750 - wady i zalety, slabe i mocne strony - Zdrawstwujtie! Jest sobie taki motór: Virago 750 ('98) Jakie slabe punkty ma to moto? Na co zwrocic szczegolna uwage przy kupnie, a co z koleji... Forum motocyklistów
Radioodtwarzacz z USB lub czytnikiem kart SD - zalety wady? - Czy kto¶ u¿ywa radioodtwarzacza samochodowego i s³ucha muzyki nagranej na pendrivie (przez USB) lub na kartach pamieci SD? Czy taka muzyka musi... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks