Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-02-2015, 20:40
wojts
Junior Member

Destylacja wody

Cze¶æ!

Wody destylowanej i jej znaczenia w motoryzacji przedstawiaæ nie trzeba...
Chcia³bym Was natomiast zapytaæ o destylarkê do wody. Czy kto¶ z Was ma takie urz±dzenie i go u¿ywa? Chcia³bym poznaæ Wasze opinie o ró¿nych destylarkach.

Przy okazji o destylarkach poczytaæ mo¿na tutaj: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdrawiam

03-03-2015, 10:47
Effa24
Junior Member

Kiedy¶ korzysta³am z takiego urz±dzenia, woda wydawa³a siê byæ lepsza (na pewno by³ inny kolor) ale czy sk³ad wody zosta³ oczyszczony, to sama nie wiem, bo nie jestem chemikiem.

03-03-2015, 15:16
rolando
Junior Member

Sk³ad wody powinien byæ oczyszczony poniewa¿ na tym polega destylacja - na oczyszczeniu danego medium no. wody albo alkoholu, z ró¿nych zanieczyszczeñ.

« | »

na Forum Kierowców
thread
My sie wody nie boimy - Ktos rozpoznaje miasto ? http://www.youtube.com/watch?v=-Y-riPZj5Rc Nie zaplacili za ostatnie nadliczbowe, czy niedawno premie obcieli za... Forum samochodowe
Czujnik wody - Dnia Wed, 19 Oct 2011 22:02:17 +0200, Rafal napisa³(a): > Mam jeden wentylator, ¿adnych przeka¼ników i jeden bezpiecznik. > Po zwarciu "na... Forum samochodowe
Pompa wody - Co Wam wiadomo na temat firmy GK i ich pomp wody? Forum samochodowe
Rozrz±d a pompa wody - Agent pisze: > No niby tak ale tak w zasadzie to przyczyn± awarii pompy w sensie > zatarcia nie sa uszczelki a ³o¿yska. U mnie ³o¿ysko... Forum motoryzacyjne
brak wody w ukladzie - > nic nie cieknie ... a dalej musze dolewac ... W przyrodzie nic nie ginie. Obejrzyj okolice pompy wody, termostatu.. Kiedys saczyl mi sie plyn ... Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks