|
|
12-21-2014, 16:07
|
|
|
Racja, najlepszym rozwi±zaniem jest parkowanie w miejscach monitorowanych, oczywi¶cie mo¿na te¿ zaopatrzyæ siê w system antyw³amaniowy, czasami skutecznie potrafi to zniechêciæ z³odzieja.
|
|
01-09-2015, 07:24
|
|
|
a kto by chcia³ ukra¶æ stare auto  ja mam golfa II i nawet Go nie zamykam bo nic nie ma w nim warto¶ciowego. Grunt ¿e ty³ek wozi
|
|
01-16-2015, 11:39
|
|
|
Blokada skrzyni biegów jest jednym z najlepszych sposobów. Ju¿ dwa razy zdarzy³o siê mojemu znajomemu ¿e by³o to lini± Maginota dla z³odziei.
|
|
01-16-2015, 12:35
|
|
|
Witam,
tak, jak wielu ju¿ napisa³o, nie ma skutecznej ochrony przed kradzie¿±, jak z³odziej chce ukra¶æ auto to je¿eli jest w miare dobry to to zrobi.
Ja mam w moim aucie lokazlizator i w ka¿dej chwili mogê sprawdziæ gdzie jest. Przydaje siê jak ¿ona wyje¿dza niby na spotkanie z kole¿ankami. :P
|
|
01-20-2015, 11:15
|
|
|
To bardziej do codziennego ¶ledzenia ni¿ w ramach ochrony przed kradzie¿±,ale mo¿na i tak  Opinie s± tutaj raczej jednoznaczne i faktycznie ciê¿ko uchroniæ samochód który np stoi pod blokiem przed kradziez±.
|
|
01-20-2015, 11:51
|
|
|
Dobrym zestawem jest blokada skrzyni biegów + alarm (czy nawet jaka¶ jego atrapa w postaci migaj±cej diody :P). Do tego lokalizator GPS na wypadek, gdyby komu¶ siê jednak uda³o obej¶æ Twoje zabezpieczenia.
|
|
01-20-2015, 21:59
|
|
|
Powtórzê za innymi, ¿e jak kto¶ chce Ci ukra¶æ samochód to ukradnie. Trzeba pamiêtaæ, ¿e sporo zmienia miejsce trzymania auta. Jak stoi w ciemnej uliczce gdzie¶ za blokiem to wiadomo, ¿e ³atwiej, ni¿ z gara¿u pod w³asnym domem je ukra¶æ.
|
|
01-22-2015, 18:12
|
|
|
Blokada skrzyni biegów to ciekawe rozwi±zanie, chyba siê zdecydujê
|
|
|
|
|