Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-15-2008, 15:07
PiotReK
Go¶æ

sprowadzony samochód, rejestracja w polsce, a za³o¿enie gazu...

Witam,
sprowadzi³em samochód, w przysz³ym tygodniu bêdê móg³ za³atwiaæ sprawy
w WK, czy mogê przed tym za³o¿yæ mu gaz?? czy bêd± sie podczas
rejestracji o co¶ czepiaæ??
Pozdrawiam,
Piotr

06-15-2008, 15:21
Staszek Sosenko
Go¶æ

Re: sprowadzony samochód, rejestracja w polsce, a za³o¿enie gazu...

PiotReK pisze:
> Witam,
> sprowadzi³em samochód, w przysz³ym tygodniu bêdê móg³ za³atwiaæ sprawy
> w WK, czy mogê przed tym za³o¿yæ mu gaz?? czy bêd± sie podczas
> rejestracji o co¶ czepiaæ??
> Pozdrawiam,
> Piotr

Jak przywioz³em z Niemiec swoje auto, to pierwszym miejscem, które
odwiedzi³em by³ zak³ad montuj±cy gaz (jeszcze na niemieckich wywozowych
blachach). Teraz w DR stoi: LPG-GAZ - 25.09.2006; pierwsza rejestracja w
Polsce - 26.09.2006. Wniosek - nie ma problemu.

--
Pozdrawiam - Staszek Sosenko | staszek <at> sosenko <dot> pl
PMS: Audi 80 1.8S -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] | PRRC: Herbert + AT1200
Ró¿ne ró¿no¶ci -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] | GG: 3134157
PMS+ PJ- S+ p++ M- W- P+>++:+ X+ L++ B++ m Z++ T- w- CB++

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zwrot akcyzyza sprowadzony samochód.Czy aktualne jeszcze? - Witam, czy ktos moze mi powiedziec czy w dalszym ciagu mozna ubiegac sie o zwrot akcyzy za sprowadzony samochód? Sprowadzilem auto w 2005 , obecnie... Forum samochodowe
Sprowadzony samochód - jakie dokumenty - Witam! Poniewa¿ nie do koñca jestem na czasie, a potrzebuje siê dowiedzieæ mo¿liwie najszybciej jak to ugry¼æ. Jest sobie samochód... Forum samochodowe
samochod sprowadzony - umowa k-s czy faktura - co tlumaczyc ? - witam wiem, ze tematow o sprowadzaniu juz bylo dosc, ale przeszukalem archiwum grupy i niestety nie znalazlem interesujacej mnie informacji. ... Forum samochodowe
Na co uwa¿aæ kupuj±c samochód sprowadzony (formalno¶ci)? - Witam, Proszê o informacjê na co uwa¿aæ, albo jakich dokumentów ¿±daæ, kupuj±c samochód sprowadzony z zagranicy, tak by mieæ... Forum samochodowe
Ponowna rejestracja auta w Polsce... - Witam! Niedawno pisa³em o problemach z przegl±dem w Holandii auta zasilanego LPG. Ostatecznie wystarczy³a regulacja i odrobina dobrej woli... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks