W³a¶nie wesz³o nowe urz±dzenie Yanosik - kto¶ tu ju¿ o nie pyta³, lokalizuje fotoradary,suszarki, korki, miejsca wypadków, kontrole ciê¿arówek...
No niez³e! -fajne urz±dzenie. Szybko zyskuje popularno¶æ widzê bo co chwilê gdzie¶ jakie¶ wzmianki o nim. A ty Johnny Bravo masz Yanosika? Najlepsze jest to, ¿e mi ta nazwa utkwi³a w g³owie ale nie mog³em doj¶æ do tego co to jest
A czy GPS czy CB s± nielegalne PCK? to nie jest typowy antyradar który przchwytuje fale wysy³ane przez antyradar. Wiêc jednym s³owem jest legalny.
No podobna fajna sprawa z tym yanosikiem. Mój kumpel zamieni³ cb radio na to cudo i bardzo sobie chwali. Przez d³ugi cza korzysta³ z cb, ale jak siê dowiedzia³, ¿e jest rozwi±zanie bez pisków i trzasków w tle to siê ch³opak d³ugo nie zastanawia³...
Zrobi³am ma³y wywiad na ten temat i chyba wybiore yanosika, a nie cb. Jezdzi³am ostatnio z kumplem który u¿ywa CB to piszcza³o mi w uszach jeszcze przez dwie doby Skoro tu mogê to omin±æ i dodatkowo nie s³yszec "rzucania miêchem" to dla mnie wybór jest prosty!