Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-18-2014, 10:22
Przemo89
Junior Member

warto wykupiæ AC

Witam. Co s±dzicie o AC czy jest to dobry wydatek czy mo¿e zbêdny ? Pewnie wiêkszo¶æ polaków je¼dzi na zwyk³ym OC a mnie interesuje wykup tak¿e AC bo nigdy nie wiadomo co siê mo¿e zdarzyæ a jednak auta szkoda bardzo. Na pocztê przysz³a mi ciekawa oferta [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Co o tym s±dzicie? Tylko bez jaj bo jest to dla mnie bardzo wa¿ne. Z góry dziêki za pomoc

11-20-2014, 12:04
Alkomaty
Junior Member

Pisa³em ju¿ o tym kilkakrotnie na forum,moim zdaniem jak najbardziej pakiet AC zapewnia nam najwiêksz± ochronê i tym samym komfort. Warto dop³aciæ i mieæ bezpieczny samochód.

12-18-2014, 09:08
Fordziarz
Junior Member

Ja równie¿ uwa¿am, ¿e AC to ¶wietny wybór. Wiadomo to wszystko kosztuje ale jak kto¶ np. zostawia samochód pod blokiem czy na innych gêstych parkingach to zawsze siê przyda na usterki, zarysowania itd.

12-21-2014, 15:46
dudeek
Junior Member

Oczywi¶cie AC siê przydaje szczególnie jak auta siê nie gara¿uje.

12-25-2014, 12:02
Hopman
Junior Member

To zale¿y od warto¶ci samochodu... Przy wiêkszej warto¶ci warto a przy tanim samochodzie nie warto.

12-30-2014, 19:53
Bass
Member

Na stare pojazdy, to nie chc± firmy podpisywaæ polis, a jak w tym przypadku?

« | »

na Forum Kierowców
thread
C6 - czy warto? - W dniu 2010-10-27 19:46, Ryszard Srokosz pisze: >> Jakie są typowe "niebezpieczeństwa" związane z tym modelem? > > W znanym mi... Forum samochodowe
AC - warto, nie warto? - Hej! tak z ciekawosci zapytam - czy ubezpieczacie swoje maszyny? Pytam, bo koszt w sumie dosc spory i z pewnoscia nie kazdego stac albo nie dla... Forum motocyklistów
TMC w PL czy warto ? - Witam! Czy kto¶ ma ju¿ jakie¶ do¶wiadczenia z u¿ywaniem TMC w PL ? Podobno dzia³a ju¿ od miesi±ca... Jarek Forum samochodowe
DAS - warto? - Co to w³±¶ciwie jest i w czym pomaga? Macie jakie¶ do¶wiadczenia? W czym wam pomogli, w czym nie mogliscie daæ sobie rady sami? Jak siê... Forum samochodowe
Czy warto ? - Mam takie pytanie, mam 2 auta w tym jedno na sprzedaz. Ogloszenie dalem na Allegro i zastanawiam sie po co ma stac pod blokiem, jak moge dodatkowo... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks