Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-14-2014, 10:40
harmidon
Junior Member

Naklejki na samochód

Potrzebujesz [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]? Nic prostszego!

Wej¶æ na >> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] napisz nam co ma znale¼æ siê na naklejce lub wy¶lij nam gotowy projekt a my wykonamy dla Ciebie ca³± resztê!

Naklejki na samochód nie niszcz± lakieru wiêc nie musisz siê martwiæ o swój samochód!

09-01-2014, 13:55
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

A co zapewniaj± takie naklejki? Bo szczerze mówi±c to nie bardzo rozumiem,czy maj± upiêkszyæ nasz samochód czy wrêcz przeciwnie? Swoja drog± nigdy nie mia³em takich naklejek i czekam na Wasze opinie.

10-21-2014, 18:58
pawel74
Member

Ja równie¿ nigdy nie nakleja³em naklejek na samochód. Ojciec jak by³ taksówkarzem to trochê obkleja³, pó¼niej przeniós³ siê na takie maty na magnes. Jednak pamiêtam czasy kiedy to by³y naklejki. Nie do¶æ, ze szpec± samochód to równie¿ niszcz± lakier. Jak gdzie¶ korzystam z taksówek to wybieram te najmniej poobklejane. Nie zaje¿d¿aj± tak kiczem.

11-06-2014, 14:08
CSturboserwis.pl
Member

Mam podobne zdanie i wg mnie one bardziej przeszkadzaj± ni¿ faktycznie stanowi± ozdobê dla naszego samochodu,nigdy za nimi nie przepada³em.

11-06-2014, 14:41
Korwinek
Junior Member

Czy szpec± czy zdobi± to zale¿y jeszcze od naklejki. Znam taki sklep [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] w którym maj± fajne i ¶mieszne.

Moim zdaniem nie ma co przesadzaæ z oklejaniem

« | »

na Forum Kierowców
thread
Naklejki - Dnia 2011-12-12 09:38, *Robson* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby odpisaæ: >> Jakie naklejki zastosowaæ na reflektory przednie z... Forum samochodowe
Naklejki PMS - DC - Sluchajcie, przeprowadzam sie i robie porzadki :-) Znalazlem w szufladzie ok 30szt. naklejek PMS duzych zewnetrznych, ktos reflektuje ? ... Forum samochodowe
Szukam naklejki PMS - Szukam naklejki PMS, rozmiar im wiêkszy tym lepszy :) Ewentualnie gdzie takie co¶ mo¿na zamówiæ, w technologii takiej ¿eby to nakleiæ na... Forum samochodowe
Szukam naklejki PMS - Patrze a tu w szybce robal taki: news:ged9dd$2u3$1@nemesis.news.neostrada.pl ! Pewnie kiero jakis, ten Tomasz Pyra . Tak se patrze i patrze jak... Forum motoryzacyjne
jak zdj±æ naklejki - Ma kto¶ opracowan± technikê jak ¶ci±gn±æ naklejki z baku i plastikowych boków ¿eby nie uszkodziæ lakieru ? Próba d³ubania paznokciem... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks