Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-02-2010, 17:41
Magda
Junior Member

Op³aty na S³owacji

Mam pytanie, czy wie mo¿e kto¶ z Was jakie obecnie obowi±zuj± op³aty dla tirów na autostradach s³owackich?

Pozdrawiam i dziêkuje.

« | »

na Forum Kierowców
thread
nawigacja na szybie, ale nie na S³owacji ;) - Witam, W kontek¶cie niedawnych w±tków o S³owakach, którzy wprowadzili zakaz przyczepiania czegokolwiek do przedniej szyby... Widzia³ ja... Forum samochodowe
GPS na S³owacji - cd. - Witam, Wygl±da na to, ¿e ci idioci faktycznie zakazali instalowania GPSów na szybie. Co lepsze - zabronili mocowania CZEGOKOLWIEK co by... Forum samochodowe
GPS na S³owacji - nowe ograniczenia.. - Z innej grupy >"Od 20 listopada nie mo¿na na terytorium S³owacji mieæ przyczepionego GPS do >szyby, a tak¿e krzy¿yka powieszonego na... Forum samochodowe
Moto z Usa oclone na s³owacji - cze¶æ. mogrekupiæ motocykl sprowadzony z usa a oclony na s³owacji.mootcykl nie jest zarejestrowany.posiadam ten ca³y certificate of origin for... Forum motocyklistów
TRANZYT i clenie na S³owacji - Znajomy mi powiedzia³, ¿e ponoæ tak siê robi - je¶li nie uda siê ocliæ auta w Niemczech/Polsce z tym co na fakturze sprzedawca napisa³ i... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks