Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-26-2009, 09:17
kogutek
Go¶æ

Dzwigienki zaworowe Cinqeciento 700

albo ca³a nowa kompletna klawiatura. Czy ma kto¶ mo¿e do sprzedania takie co¶.
Interesuj± mnie na razie oferty z £odzi. Silnik po remoncie kapitalnym i nie ma
do niego d¼wigienek. Normalnie poci±æ siê mo¿na.

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
plytki zaworowe warszawie - Witam Gdzie od reki, najlepiej jutro ;) dostane plytki zaworowe 9,5 czyli 9,48 w asortymencie ponizej 2mm grubosci? Da sie takie cus? pozdro... Forum motocyklistów
Uszczelniacze zaworowe - jak - Witam. Czy do wymiany uszczelniaczy zaworowych w kazdym 'normalnym' silniku trzeba zdejmowac glowice czy da sie inaczej? Jak sie do tegop zabrac? ... Forum samochodowe
HELP luzy zaworowe kawasaki el 250 ? - Witam mam problem potrzebuje parametry do ustawiena luzow zaworowych w kawasaki el 250 B z 1992 roku ?? moglby ktos obeznany w temacie lub majacy... Forum motocyklistów
Luzy zaworowe a temperatura silnika - Witam, Regulowalem ostatnio luzy zaworowe. Przy okazji spytalem mechanika, jak sie zmieniaja luzy wraz ze wzrostem temperatury silnika.... Potem... Forum samochodowe
Re: zajechane dzwigienki i walek DR350 - mam takie pytanko gdzie najlepiej naprawiac suzuki dr350, mam 2szt i naprawde chcialbym pozadnie naprawic, tlok, sprzeglo i inne... kogo polecacie?... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks