Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-03-2009, 23:18
Tomasz Pyra
Go¶æ

[pozdro] Polonez dzi¶ na obwodnicy trójmiasta

Kto¶ mnie wypatrzy³ i obtrójk±towa³ dzi¶ oko³o 17 na obwodnicy trójmiasta.

Kto to by³?

04-05-2009, 21:03
Rados³aw Wnuk
Go¶æ

Re: [pozdro] Polonez dzi¶ na obwodnicy trójmiasta

Tomasz Pyra <hellfire@spam.spam.spam> napisa³(a):

> Kto¶ mnie wypatrzy³ i obtrójk±towa³ dzi¶ oko³o 17 na obwodnicy trójmiasta.
>
> Kto to by³?

A to by³em ja :-) Jako¶ nie mam kiedy siê okleiæ :-)

Jeszcze raz pozdrowienia

Radek

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pomoc w trasie ze ¶l±ska do trójmiasta - Witam, za nied³ugo wybieram siê na urlop. W nocy z 11 na 12 sierpnia jadê z Katowic do Sopotu. Jest to ¶rodek tygodnia na szczê¶cie... Forum samochodowe
Czy kto¶ jedzie w czwartek/pi±tek/sobotê z trójmiasta do Czêstochowy? - Czy kto¶ mo¿e jedzie w czwartek wieczorem, w pi±tek lub w sobotê rano z trójmiasta w okolice Czêstochowy i móg³by mnie zabraæ w zamian za... Forum samochodowe
Przejazd ze ¦l±ska/Krakowa do Trójmiasta - kto pomo¿e? - Witajcie, Szukam w³a¶nie nowego auta i znalaz³em interesuj±cy mnie egzemplarzw Sopocie. Problem w tym, ¿e mieszkam na ¦l±sku i nie mam w... Forum samochodowe
Ograniczenia na obwodnicy Krakowa - Mam pytanie, wczoraj pierwszy raz mie³em okazjê przejazdu wyremontowan± obwodnic± Krakowa i tak dumam po jak± cholerê na wyremontowanej drodze... Forum samochodowe
[KRK] jaka sytuacja na obwodnicy? - Witajcie. Bede jeszcze dzisiaj jechal obwodnica Krakowa, od bramek na A4 do zjazdu na droge 44 (za wisla). Jak wyglada sytuacja na tym odcinku?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks