Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-10-2009, 15:31
mat46@o2.co.uk
Go¶æ

jak wymienic dysze spryskiwacza szyby w audi a6 1996?

Chodzi mi o to czy nale¿y podwa¿yæ od zewn±trz i wyj±æ czy te¿ trzeba
co¶ odmontowywaæ pod mask± w miejscu gdzie s± pod³±czone kable
podgrzewacza dysz?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Naprawa wê¿yka spryskiwacza tylnej szyby - Witam, trzasn±³ mi wê¿yk doprowadzaj±cy p³yn do spryskiwacza tylnej szyby. Uszkodzenie jest do¶æ znaczne, bo pêkniêcie nast±pi³o w... Forum samochodowe
[kraków i okolice] sprzedam lub zamienię bazę bagażnika dachowego od seata cordoby 1996 na bazę bagażnika do audi a4 b5 - - Sprzedam lub zamienię bazę do bagażnika dachowego do Seata Cordoby z 1996 (czyli ta starsza) - Potrzebuję bazy pasującej do... Forum samochodowe
gdzie kupić dysze - Witam poszukujÄ™ jakiegoÅ› zestawu dysz najlepiej JD do hondy crf 250 iza nic nie mogÄ™ znaleźć po polskiej stronie Internetu.... Forum motocyklistów
Jak w punto I dostaæ siê do zbiornika spryskiwacza?? :/ - Witam, zbiornik spryskiwacza ma przeciek, ale nie mam pojecia jak sie do niego dostac... wystaje zza blachy tylko wlew :/ pozdrawiam, piotr Forum samochodowe
czy sprezonym powietrzem mozna uszkodzic dysze gaznika? - Czy wpuszczajac sprezone powietrze w komory gaznika mozna go uszkodzic. Czy moze sie zdarzyc, ze czyszczac i przedmuchujac takze dysze moze dojsc do... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks