Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-30-2008, 15:13
justina_h
Junior Member

hyundai trajet- opinie

witam, chcia³bym zakupiæ ten samochód, czy mogliby¶cie wypowiedzieæ siê na jego temat..

« | »

na Forum Kierowców
thread
Hyundai Galloper opinie - Witam wszystkich Czy kto¶ ma do¶wiadczenia z tym samochodem, interesuje mnie wersja 3.0V6 long. Autko ma s³u¿yæ do jazdy na co dzieñ i do... Forum samochodowe
Hyundai Trajet - mo¿e kto¶ ma/mia³, warto? - Witam Wszystkich Pojazd w naszym kraju dosyæ nietypowy i rzadko widywany na ulicach. To wada, czy zaleta? Jak wygl±da awaryjno¶æ/... Forum samochodowe
Hyundai - opinie o marce - Kurcze, bardzo dobrze znajomy mi mechanik (pracujacy w swoich fachu juz kilkadziesiat lat) ostatnio powiedzial mi ciekawa rzecz. Mianowicie, ze... Forum samochodowe
Hyundai Trajet - opinie - Witam! Tak sobie patrze i patrze... fajne auto rodzinne: http://www.allegro.pl/item391279416_hundai_trajet_2_0_cddi_stan_idealny_w_skorach_.html... Forum samochodowe
Hyundai Elantra - opinie - Mam pytanie, jak wygl±da sprawa silnika w ww samochodzie (1.6 16V), chodzi dok³adanie o awaryjno¶æ (najczêstsze usterki), koszty eksploatacji... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks