Spróbuj dodaæ og³oszenie do darmowych portali, tak jest bezpieczniej jesli chodzi o finanse, zobacz te [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], sa na pewno bezp³atne.
polecam serwis [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
godny polecenia znajdujê siê na nim coraz wiêcej og³oszeñ, bardzo proste i co najwa¿niejsze darmowe wystawianie wielu og³oszeñ, ci±gle jest pozycjonowany i udoskonalany jestem z niego bardzo zadowolony, odwiedza go tak¿e codziennie bardzo wielu internautów, serwis godny polecenia!
Do og³oszeñ mo¿na spokojnie dodaæ [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] o wp³ywaj±cych nowych og³oszeniach informowany jeste¶ poczt± na maila. S±siadowi kupi³em tam auto. Dajesz og³oszenie nic nie p³acisz. Mo¿esz daæ zadawalaj±ca ciê cene, jak trochê poczekasz na klienta to nic to cie nie kosztuje.
Mia³em do czynienia ju¿ z kilkoma stronami tego typu ale w szczególno¶ci polecam [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Bardzo profesjonalny serwis. Zajmuj± siê praktycznie wszystkim. Od wyceny auta, zrobienia zdjêæ czy te¿ wrzucenia mnóstwa og³oszeñ na inne serwisy. Nie musia³em siê martwiæ o formalno¶ci, wystarczy³o tylko poczekaæ 3 tygodnie i auto sprzedane.
Sprzeda¿ samochodu FV VAT ZW - Witam
Wiem, wiem, wiem ¿e odpowiednia by³aby grupa podatkowa ale potrzebujê
szybkiej informacji na jaki przepis trzeba siê powo³aæ (dopisaæ...
Sprzeda¿ auta - gdzie wystawiæ - Witam.
nosze sie z zamiarem sprzeda¿y autka i mam pro¶bê o radê - gdzie
najlepiej w internecie wystawiæ og³oszenie?
Pozdrawiam
Tomek