Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Prev Poprzedni post   Następny post Next

05-04-2012, 11:16
Szumek
Gość

Domyślnie Kupię misę olejową t4 1,9D

Witam
może komuś zawala kąty misa olejowa , smok oleju, łapa silnika od strony
rozrządu do t4 1,9 d lub TD
pozdrawiam

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
który z poniższych olejów? - PaweL wrote: > Na pewno nie Castrol, słabo myją, po kilku latach jest pełno nagaru > wewnątrz. Tylko nie mów tego moim samochodom bo chyba o tym... Forum samochodowe
Mieszanie olejow silnikowych - Witam, mam watpliwosc czy moge zmieszac ze soba okolo 1 litra Mobila 1 5w50 (zostal po poprzedniej wymianie) i okolo 3 litrow Mobil 1 0w40. Oba... Forum samochodowe
Czy mam wymieniac miskę olejową czy dalej jeździć? - Witam Od 6 lat wymieniam olej co ok 6 mc-y poprzez odsysanie. Powód: ukręcony przez mechanika 6 lat temu gwint spustu oleju - następna wymiana... Forum samochodowe
Mieszanie olejow. - Hej, Sa jakies przeciwskazania przy mieszaniu olejow (markowych)? Konkretnie chodzi mi o taka sytuacje: zalewam silnik markowym olejem 15w40 np.... Forum samochodowe
Mieszanie olejów tych samych klas ale różnych firm - Użytkownik "Odi" <adres_mailowy@w.podpisie-ten.nie.zadziala> napisał > > Czy moge te oleje zlac do jednej bańki bez obawy, że coś niedobrego sie z... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:37.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.