Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-28-2011, 21:37
kana
Junior Member

transport dla silnika poznañ kraków

witam, chcia³bym zapytaæ czy kto¶ nie jedzie z poznania do krakowa i nie chcia³by zarobiæ trochê na paliwo potrzebuje przetransportowaæ silnik od auta po trasie jak w temacie

« | »

na Forum Kierowców
thread
allegro i kurier - transport silnika na palecie - mam do wysylki silnik od audi 80 1.8 benzyna ktos ma rozeznanie jak najtaniej go wyslac? oszacowalem ze nie bedzie wazyl wiecej jak 110kg i na... Forum samochodowe
Transport samochodu GDYNIA-KRAKOW - U¿ytkownik "Cavallino" <cavallinoBEZ-SPAMU@konto.pl> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:4db1ac1b$0$2456$65785112@news.neostrada.pl... >... Forum samochodowe
Kraków - Poznañ - Witam, w dzieñ wolny od pracy bêdê jecha³ t± tras±. Mam oczywi¶cie pro¶bê o doradzenie którêdy jechaæ, i ile czasu za³o¿yæ na... Forum samochodowe
Transport motocykla szczytno-kraków - Witam, czy posiada który¶ z szanownych grupowiczów namiary na firmê/osobê, która by mi mog³a przewie¶æ motocykl z okolic Szczytna do... Forum motocyklistów
Kraków-Poznañ - Witam Którêdy najlepiej jechaæ w/w tras± ? Jak to teraz wygl±da objazdy/remonty porsze o sugestie Pozdrawiam Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks