Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-19-2011, 13:40
jerzu
Go¶æ

Stasiu!!! Co¶ dla Ciebie!!!

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] GG:129280
Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200

10-19-2011, 20:06
Szuwaks
Go¶æ

Re: Stasiu!!! Co¶ dla Ciebie!!!

Witam,

U¿ytkownik "jerzu" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> napisa³ w
wiadomo¶ci news:[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Robi wra¿enie.
Spotka³em j± na stacji benzynowej i w³a¶ciciel zaprezentowa³ mi jej
mo¿liwo¶ci.
Jest ekstra!

--
Pozdrawiam
Szuwaks

« | »

na Forum Kierowców
thread
"nie sprzet lecz technika robi z Ciebie zawodnika" [YT] - >I kto by pomyslal ze motorynka sie sprawdzi w stuncie ;) >http://tinyurl.com/67va8kq Zaleta tego draÅ„stwa byÅ‚o to ze dość... Forum motocyklistów
[press] a ciebie co najbardziej wk...ia w fotoradarach? - Ja juz dwa razy dostalem w nocy mocno flashem po oczach - choc fotoradar cykal zdjecie zupelnie kumu innemu. Przeciez po takim blysku przez... Forum samochodowe
[PRESS] Alti - cos dla Ciebie. Test hot-dogow na stacjach benzynowych.... - Specjalnie dla Ciebie MOTOR przetestowal kawe i hot-dogi serwowane na stacjach benzynowych. W kategoria hot-dog orzel, tfu zwyciezca jest tylko... Forum samochodowe
w twoim samochodzie - najlepsze dla Ciebie, jest... - Bijemy rekordy sprzeda¿owe Nawigacji Samochodowej GPS: mapy cyfrowe AutoMapa sprawdzone przez miliony, ufamy tobie. Polski producent map... Forum samochodowe
[pozdr] Stasiu Wêdrowniczek :) - Jejku, mam nadzieje, ze dobrze zapamietalam ? Tak sie zdziwilam pozdrowieniami i obtrabieniem ze sie zapomnialam przedstawic :) -- --... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks