Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-21-2010, 15:34
Daniel Kubiak
Go¶æ

Re: Focus 1.6 Duratec 2008

W dniu 21.07.2010 09:41, Leonid2009 pisze:
> Kiedy wymienia siÄ™ pasek rozrzÄ…du w tym samochodzie (chodzi mi o
> przebieg) w tej chwili samochod ma najechane 71000, ASO twierdzi ze do
> 150 000 mozna jezdzic albo 10 lat.
>
> Pan w ASO jakis taki nieprzekonywujacy, w sensie nie wyczulem pewnosci w
> jego glosie podczas udzielania tej informacji. Oczywiscie jak walnie
> wczesniej to ASO juz umuje rÄ…czki od tego.
>
> Samochod od czerwca po gwarancji.
>

A co masz napisane w instrukcji dostarczonej przez producenta?
Powinieneś mieć porządny wykaz czynności serwisowych na przeglądach w
zależności od czasu lub ilości km.

Pozdrawiam
Daniel

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ford Focus 2008 (po lifcie) - pro¶ba o opinie u¿ytkowników - Szanowni Pañstwo Na chwilê obecn± je¿d¿ê fordem focusem, rocznik 2004, hatchback, silnik 1,6 benz. Auto ma 98 tys, sprawuje siê... Forum samochodowe
[SPAM][KUPIE] Yamaha WR 250 R / 2008-2009 lub WR 250 F - 2008-2009 - Witam!! Kupiê now± lub roczn± Yamahe WR 250 R lub F - najlepiej woj. mazowieckie. Najlepiej z faktur± VAT i gwarancj±, ale przy dobrej... Forum motocyklistów
Ford - jak sie gazuja silniki DURATEC ? - Witam Przymierzam sie do uzywanego forda S-max. Najwiecej jest z silnikiem diesla. Benzynowych jest zdecydowanie mniej, ale sa za to tansze. No... Forum samochodowe
mondeo MK2 2.5 V6 duratec - Zamierzam zmieniæ samochód, i chodzi mi po g³owie ford Mondeo MK2 (96-00), silnik 2.5 V6 duratec. Pytanie do posiadaczy owego lub... Forum samochodowe
¦M 5/2008 strona 93 - Hmmm... O co chodzi³o p. Czachorowi kiedy nakrzycza³ na t± odwa¿n± bikerkê, kiedy wsiada³a na moto? Gdybym ja dosiada³ maszyny trzymaj±c... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks