Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-13-2010, 21:01
Tomasz Pyra
Go¶æ

Czy kto¶ jedzie w czwartek/pi±tek/sobotê z trójmiasta do Czêstochowy?

Czy kto¶ mo¿e jedzie w czwartek wieczorem, w pi±tek lub w sobotê rano z
trójmiasta w okolice Czêstochowy i móg³by mnie zabraæ w zamian za
dorzucenie siê na paliwo?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pomoc w trasie ze ¶l±ska do trójmiasta - Witam, za nied³ugo wybieram siê na urlop. W nocy z 11 na 12 sierpnia jadê z Katowic do Sopotu. Jest to ¶rodek tygodnia na szczê¶cie... Forum samochodowe
Wymiana oleju w skrzyni AL4 w okolicach trojmiasta - Czesc, Czy ktos z Was zna jakis warsztat w okolicy trojmiasta, ktory wykona wymiane oleju w automatycznej skrzyni AL4. Obdzwonilem obydwa ASO i... Forum samochodowe
Przejazd ze ¦l±ska/Krakowa do Trójmiasta - kto pomo¿e? - Witajcie, Szukam w³a¶nie nowego auta i znalaz³em interesuj±cy mnie egzemplarzw Sopocie. Problem w tym, ¿e mieszkam na ¦l±sku i nie mam w... Forum samochodowe
[pozdro] Polonez dzi¶ na obwodnicy trójmiasta - Kto¶ mnie wypatrzy³ i obtrójk±towa³ dzi¶ oko³o 17 na obwodnicy trójmiasta. Kto to by³? :) Forum samochodowe
[OT] Czy ktos w czwartek 31.07 jedzie z wawy gierkowka na poludnie? - Witam, tak pytam bo a noz widelec, ktos jedzie :) Potrzebuje sie z wawy dostac do piotrkowa (najlepiej belchatowa) ale moge wysiasc przy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks