Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-16-2010, 19:23
shopandgo
Junior Member

Oferta

Witam, przedstawiam link do oferty bardzo funkcjonalnego Notebooka, idealnie nadaj±cego siê w podró¿. Bardzo podrêczny ze wzglêdu na swoje wymiary oraz funkcje dla wybieraj±cych siê w dalek± podró¿. W Polsce spotykamy coraz wiêcej "HOT SPOTów" na parkingach, to urz±dzenie ¶wietnie siê przydaje w³a¶nie w podró¿y. Wiêcej w podanym linku. Mo¿liwo¶æ kupna bez licytacji. Chêtnych zapraszam na e-mail [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] . Pozdrawiam wszystkich i ¿yczê szerokiej drogi.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: Era raz jeszcze dla sta³ych abonentów - OFERTA - "Amir" <didotom@gazeta.pl> wrote in message news:hcejs4$cde$1@inews.gazeta.pl... >A wiêc raczej nie otrzymam nic lepszego u innego operatora? >... Forum samochodowe
Re: Era raz jeszcze dla sta³ych abonentów - OFERTA - Amir <didotom@gazeta.pl> napisa³(a): > A wiêc raczej nie otrzymam nic lepszego u innego operatora? /ciach/ Ale ta Era to w kombi czy w... Forum samochodowe
Dziwna oferta sprzeda¿y - pro¶ba o opinie - Witam Jestem na etapie poszukiwañ samochodu dla mojej rodzinki. No i kiedy¶ kolega z pracy podrzuci³ mi linka z otomoto.pl z ofert± Audi A6,... Forum samochodowe
Taka w sumie ciekawa oferta... - Nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym, jedynie dziwnie mi to wyglada... maszyna w opisie ma wpisane "bezwypadkowy", a sprawdzcie nazwe firmy, ktora... Forum motocyklistów
oferta sprzedazy a usterki - rozwazania filozoficzne - Witam, od jakiegos czasu rozgladam sie za samochodem (~2002r, do 25k, rodzinny - czyli kombi/minivan). Wpadla mi w oko fajna zafirka, wg... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks